http://www.smproaudio.com/A08.htm,
který bych připojil na optický vstup a který by mi poskytl 8 vstupů (4 stereo).

Přesně tak kexi, to mi dost vadí. 1212m jsem si kupoval, protože to "je" otevřenej systém. N amou práci by mi 8 - 10 analog IN stačilo. Multivýstup ani nepotřebuji. Stačí STEREO.kexik píše:(oni tam sice tvrdia, ze je to upgrade aj ku 1212 ale to tvrdia aj o docku... upgrade co ubere 2IO nie je u mna upgrade)
... coze ubere ? To jsem nejak nepochopil ...kexik píše:to je na tebe... ak nechces proteus, serie ta ovladac a tak, mozno je delta riesenie... alebo echo gina alebo, alebo... to s tym kablom ku sync karte je skor otazka na safu... strankam emu uz neverim ;( (oni tam sice tvrdia, ze je to upgrade aj ku 1212 ale to tvrdia aj o docku... upgrade co ubere 2IO nie je u mna upgrade)
... coze ? Co by se jako stalos tvoji 0202 prevodnikovou kartou ? S tou prece pouziti SYNC karty vubec nesouvisi ...delay píše:Amorph:
Jednoduší to je. Ale přišel bych tím o analog I/O (Šáfa to zkoušel a na stávající daughter card 0202, a k použití by mi zbyla pouze PCI 1010 takže by se leda vyplatilo prodat komplet E-MU 1212m a jít do něčeho jiného. Dokoupení A/D převodníku by bylo asi výhodnější... ikdyž tam mě zas malinko děsí ten WorkClock.
... a v cem je problem ? 8 I/O mas na optice pres prevodnik a 2 I/O na karte 0202 ... nechapu kde hledate problem ...delay píše: Přesně tak kexi, to mi dost vadí. 1212m jsem si kupoval, protože to "je" otevřenej systém. N amou práci by mi 8 - 10 analog IN stačilo. Multivýstup ani nepotřebuji. Stačí STEREO.