a da sa pouzivat zvlast jeden in, zvlast ten isnert a zvlast spdif in (myslim sucasne nahravat zo vsetkych 3 zdrojov) a zaroven vyuzivat obidva analog outy ?
dendy: dve audiofilky (nezbudaj na stackable zariadenia)
inak nedavno som videl zvuknu co ma spdif + adat konfigurovatelny ako druhy spdif, ale CO to bolo???
dendy, TY ktory si zlepil tri kontrolery a klon tb303 sa ides posrat z prevodnika na koax? toshibacky prijimac maju v GM a zbytok je jedno hradlo, par odporov a jedno toroidne trafko s 15 zavitmi...
kexik píše:dendy, TY ktory si zlepil tri kontrolery a klon tb303 sa ides posrat z prevodnika na koax? toshibacky prijimac maju v GM a zbytok je jedno hradlo, par odporov a jedno toroidne trafko s 15 zavitmi...
kua to som nevedel ze sa nieco take da ) doporuc nejaku schemu niekde... ale potrebujem potom teda prevod optika / koax aj koax/optika (pre in/out)
a este nemas tip na schemu na prevodnik ADAT >> analog out // analog in >> ADAT ??? najlepsie s AD/DA chipmi od cirrusu...
Naposledy upravil(a) dendy dne 17 bře 2006 10:40, celkem upraveno 1 x.
dendy: adat receivery robi alesis a ma dakde na webe aj dokumentaciu ku evaluation board, ktory ide rovno pouzit... ide o spravny navrh dps, schema ti pri tychto zariadeniach moc nepomoze. dam si dokopy co mam + pohladam a ozvem sa na pm
kexik píše:dendy: adat receivery robi alesis a ma dakde na webe aj dokumentaciu ku evaluation board, ktory ide rovno pouzit... ide o spravny navrh dps, schema ti pri tychto zariadeniach moc nepomoze. dam si dokopy co mam + pohladam a ozvem sa na pm
To ve mě zbudilo otázku:
E-MU MP7 má výstup SP/DIF cinch a E-MU 1212M má vstup taky cinch ne?
Takže mohu na propojení použít normální cinch kabel? Nebo je něco special na data? neukamenujte mě...
kexik:
jak jsi lovil v paměti konfigurovatelnej ADATa našel E-MU, tak to byla 1212M?
mimochodom zvaz kupu + tweaking uliho ADA8000, treba v nom len povymienat operaky, trosku vylepsit zdroje a vazbove kondiky a mas slusny geret, a aj bez toho je to celkom slusny geret