Alesis IO2

Interní a externí zvuková rozhraní
Odpovědět
P.E.S.S.
Příspěvky: 2
Registrován: 28 úno 2008 19:08

Alesis IO2

Příspěvek od P.E.S.S. » 28 úno 2008 19:17

Chtel bych si poridit zvukovku ALESIS IO2, ma vsechny parametry, ktere u zvukovky hledam. Na "alesis.com" jsem nalezl, ze pozadavkem pro chod zvukovky je dostupnost portu USB 1.1, myslim, ze ted uz se v noteboocich delaji pouze porty USB 2.0! Muze tot pro me znamenat nejaky handicap? Predem diky za info :shock:

Uživatelský avatar
pateson
Příspěvky: 335
Registrován: 26 lis 2006 18:06

Příspěvek od pateson » 28 úno 2008 19:43

Handicap bude v zřejmě tom, že karta nepotřebuje plně možnosti (přenosovou rychlost) USB 2.0 jinak asi nic.
Ale jináč su Moravák

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 28 úno 2008 19:55

Rekl bych, ze je to tak, jak pise Pateson.

Uživatelský avatar
ECSON WALDES
Profesionál
Příspěvky: 1859
Registrován: 16 zář 2002 14:52

Příspěvek od ECSON WALDES » 28 úno 2008 20:02

Obrázek


Alesis IO2 mam k notebooku, funguje skvele = nemusim se o ni starat. A presto ze to je levnoucka hobby USB zvukovka, tak sem sni moc spokojenej. Pri nahravani nesumi je cista a za tech 150 EUR ma i dobry prevodnicky.

Mel jsem s ni jen jeden problem kdyz jsem jednou potreboval prepnout na 48 khz, tak jsem nemoh najit novy ovladace, ale asio4all to vyresil, pak uz jsem stejne 48 kHz nikdy nepouzil. Od ty doby slape jako hodinky. Je malinka, levna a k notebooku na cesty idealni. Pak jeste detail - jako vetsina USB zvukovek ma prirozene maly zpozdeni, s tim ale clovek musi pocitat.


.

tempoautomatic
Příspěvky: 161
Registrován: 21 bře 2006 22:42

Příspěvek od tempoautomatic » 28 úno 2008 21:43

ECSON WALDES: Co teď používáš místo microKONTROLu?

Uživatelský avatar
ECSON WALDES
Profesionál
Příspěvky: 1859
Registrován: 16 zář 2002 14:52

Příspěvek od ECSON WALDES » 28 úno 2008 22:20

tempoautomatic píše:ECSON WALDES: Co teď používáš místo microKONTROLu?

jako master key mam Oberheim MC3000 a AKAI X7000 http://www.biotech-studio.com/web_link_ ... mc3000.jpg

MicroKontrol jsem koupil jako mini master na cesty ( cela ta notebookova sestava byla k tomu ucelu ) , ale MicroKontrol mi nesed tim ze mel moc miniaturni klapky, spatne se mi na nej hralo tak jsem ho prodal. Nicmene jako kontroler byl skvelej a krasne svitil . ))


Jo pockej - nekoupil jsi ho odemne ty ? :D

.

tempoautomatic
Příspěvky: 161
Registrován: 21 bře 2006 22:42

Příspěvek od tempoautomatic » 28 úno 2008 22:30

ECSON WALDES:
Pochopil jsem, že tu cestovní sestavu pořád používáš, tak mě zajímalo, jakou máš za microKONTROL cestovní náhradu, když ho mám teď já (jak si dobře pamatuješ):) Pro mě je právě na mobilní účely ideální, ty malý klapky miluju :)

btw
Sorry z OT

P.E.S.S.
Příspěvky: 2
Registrován: 28 úno 2008 19:08

Příspěvek od P.E.S.S. » 29 úno 2008 07:44

Supr chlapi, dekuju za odpovedi. Uz jsem zase o neco chytrejsi :D :D :D

Odpovědět