Alesis IO2
Alesis IO2
Chtel bych si poridit zvukovku ALESIS IO2, ma vsechny parametry, ktere u zvukovky hledam. Na "alesis.com" jsem nalezl, ze pozadavkem pro chod zvukovky je dostupnost portu USB 1.1, myslim, ze ted uz se v noteboocich delaji pouze porty USB 2.0! Muze tot pro me znamenat nejaky handicap? Predem diky za info 

- ECSON WALDES
- Profesionál

Alesis IO2 mam k notebooku, funguje skvele = nemusim se o ni starat. A presto ze to je levnoucka hobby USB zvukovka, tak sem sni moc spokojenej. Pri nahravani nesumi je cista a za tech 150 EUR ma i dobry prevodnicky.
Mel jsem s ni jen jeden problem kdyz jsem jednou potreboval prepnout na 48 khz, tak jsem nemoh najit novy ovladace, ale asio4all to vyresil, pak uz jsem stejne 48 kHz nikdy nepouzil. Od ty doby slape jako hodinky. Je malinka, levna a k notebooku na cesty idealni. Pak jeste detail - jako vetsina USB zvukovek ma prirozene maly zpozdeni, s tim ale clovek musi pocitat.
.
-
- ECSON WALDES
- Profesionál
tempoautomatic píše:ECSON WALDES: Co teď používáš místo microKONTROLu?
jako master key mam Oberheim MC3000 a AKAI X7000 http://www.biotech-studio.com/web_link_ ... mc3000.jpg
MicroKontrol jsem koupil jako mini master na cesty ( cela ta notebookova sestava byla k tomu ucelu ) , ale MicroKontrol mi nesed tim ze mel moc miniaturni klapky, spatne se mi na nej hralo tak jsem ho prodal. Nicmene jako kontroler byl skvelej a krasne svitil . ))
Jo pockej - nekoupil jsi ho odemne ty ?

.
-