Arturia AudioFuse

Interní a externí zvuková rozhraní
Odpovědět
Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12766
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Arturia AudioFuse

Příspěvek od dendy » 22 led 2015 19:03

Zaujimave.. tak frantici sa riadne rozsupli, asi mali od manazmentu zadanie napchat do co najmensej krabice co najviac technologii, funkcionalit a rozhrani :) Otazka ako sa to bude predavat, lebo priemerny clovek co si kupi zvukovku potrebuje vzdy tak mozno 20-30% funkcionalit co ma tento zazrak :-) Toto zlucuje v sebe funkcie ktore potrebuje kapela pre live, dj pre svoj set, muzikant pre male domace studio aj clovek s ipadom pre mobilne nahravanie :-))

arturia.com/audiofuse/overview Obrázek

hubert
Příspěvky: 1298
Registrován: 13 lis 2002 13:12

Re: Arturia AudioFuse

Příspěvek od hubert » 22 led 2015 19:45

No, spracovanie pekne, ale naco su velke tlacitka na zapinanie fantomu na vrchu? aby sa clovek lahko pomylil...asi. Rovnako velke knoby na GAIN po stranach main volume na ktoru clovek siaha castejsie pre upravu monitoringu....tym ze su knoby gainu velke tak s nimi lahko pohne ked o e zavadi dlanou ......podla mna pekne ale malo prakticke a cena 549 EUR.......no.....na to ze nemaju ziadnu historiu vo zvukovkach sekaju dost vysoko....
Naposledy upravil(a) hubert dne 22 led 2015 21:59, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
COBOLT
Příspěvky: 385
Registrován: 28 lis 2007 19:01

Re: Arturia AudioFuse

Příspěvek od COBOLT » 22 led 2015 21:53

Jesli jsem to spravně pochopil tak to nelze syncnout pres worldclock a současně používat spdif. Další vychytavku kterou tam mohli implementovat je prenos audia pres kabel z ios rovnou do daw jako to ma Iconect. Takže to umí všechno ale je tam dost kompromisů.

Aliraza70
Příspěvky: 1
Registrován: 06 dub 2015 08:04

Re: Arturia AudioFuse

Příspěvek od Aliraza70 » 06 dub 2015 08:32

Dobry den chcem sa vas opytat mam lexicon omega a jedna vec mi vadi...nema to ziaden vypinac tak to mam pokazde vytahovat zo zasuvky alebo mozem to nehavat non stop zapnute.???dakujem????

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12766
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Arturia AudioFuse

Příspěvek od dendy » 06 dub 2015 12:40

ako to suvisi zo zvukovkou Arturia AudioFuse ???

Uživatelský avatar
developdevice
Příspěvky: 144
Registrován: 05 bře 2014 11:05

Re: Arturia AudioFuse

Příspěvek od developdevice » 06 dub 2015 14:32

ako to suvisi zo zvukovkou Arturia AudioFuse ???
To by mě taky zajímalo :D
Develop Device
composing / mixing / mastering
http://www.developdevice.com

Uživatelský avatar
dedko
Příspěvky: 789
Registrován: 14 říj 2009 18:55
Vybavení

Re: Arturia AudioFuse

Příspěvek od dedko » 06 dub 2015 17:21

Ale no tak, buďte slušní na nového...
Aliraza70: ak chceš spraviť dobre elektrárňam, tak to nechaj zasunuté, ak chceš spraviť dobre sebe tak poctivo zasúvaj a vyťahuj...

xdudy
Příspěvky: 262
Registrován: 12 led 2003 23:50

Re: Arturia AudioFuse

Příspěvek od xdudy » 06 dub 2015 17:43

kup si prodlužku s vypínačem 8)

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: Arturia AudioFuse

Příspěvek od biscuit » 06 dub 2015 17:47

dneska jsou i na DO ;-)

Odpovědět