Arturia AudioFuse

Interní a externí zvuková rozhraní
Odpovědět
Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13851
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Arturia AudioFuse

Příspěvek od dendy »

Zaujimave.. tak frantici sa riadne rozsupli, asi mali od manazmentu zadanie napchat do co najmensej krabice co najviac technologii, funkcionalit a rozhrani :) Otazka ako sa to bude predavat, lebo priemerny clovek co si kupi zvukovku potrebuje vzdy tak mozno 20-30% funkcionalit co ma tento zazrak :-) Toto zlucuje v sebe funkcie ktore potrebuje kapela pre live, dj pre svoj set, muzikant pre male domace studio aj clovek s ipadom pre mobilne nahravanie :-))

arturia.com/audiofuse/overview Obrázek

hubert
Příspěvky: 1308
Registrován: 13 lis 2002 13:12

Re: Arturia AudioFuse

Příspěvek od hubert »

No, spracovanie pekne, ale naco su velke tlacitka na zapinanie fantomu na vrchu? aby sa clovek lahko pomylil...asi. Rovnako velke knoby na GAIN po stranach main volume na ktoru clovek siaha castejsie pre upravu monitoringu....tym ze su knoby gainu velke tak s nimi lahko pohne ked o e zavadi dlanou ......podla mna pekne ale malo prakticke a cena 549 EUR.......no.....na to ze nemaju ziadnu historiu vo zvukovkach sekaju dost vysoko....
Naposledy upravil(a) hubert dne 22 led 2015 21:59, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
COBOLT
Příspěvky: 386
Registrován: 28 lis 2007 19:01

Re: Arturia AudioFuse

Příspěvek od COBOLT »

Jesli jsem to spravně pochopil tak to nelze syncnout pres worldclock a současně používat spdif. Další vychytavku kterou tam mohli implementovat je prenos audia pres kabel z ios rovnou do daw jako to ma Iconect. Takže to umí všechno ale je tam dost kompromisů.

Aliraza70
Příspěvky: 1
Registrován: 06 dub 2015 08:04

Re: Arturia AudioFuse

Příspěvek od Aliraza70 »

Dobry den chcem sa vas opytat mam lexicon omega a jedna vec mi vadi...nema to ziaden vypinac tak to mam pokazde vytahovat zo zasuvky alebo mozem to nehavat non stop zapnute.???dakujem????

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13851
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Arturia AudioFuse

Příspěvek od dendy »

ako to suvisi zo zvukovkou Arturia AudioFuse ???

Uživatelský avatar
developdevice
Příspěvky: 157
Registrován: 05 bře 2014 11:05

Re: Arturia AudioFuse

Příspěvek od developdevice »

ako to suvisi zo zvukovkou Arturia AudioFuse ???
To by mě taky zajímalo :D
Develop Device
mixing / mastering / reamping
https://www.developdevice.com

DAW Templates & Presets
https://premixed-templates-presets.com/

Uživatelský avatar
dedko
Příspěvky: 939
Registrován: 14 říj 2009 18:55
Vybavení

Re: Arturia AudioFuse

Příspěvek od dedko »

Ale no tak, buďte slušní na nového...
Aliraza70: ak chceš spraviť dobre elektrárňam, tak to nechaj zasunuté, ak chceš spraviť dobre sebe tak poctivo zasúvaj a vyťahuj...

xdudy
Příspěvky: 345
Registrován: 12 led 2003 23:50

Re: Arturia AudioFuse

Příspěvek od xdudy »

kup si prodlužku s vypínačem 8)

biscuit
Příspěvky: 9756
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: Arturia AudioFuse

Příspěvek od biscuit »

dneska jsou i na DO ;-)

Odpovědět