EMU 1616 PCMCIA

Interní a externí zvuková rozhraní
Odpovědět
LaceSensor
Příspěvky: 4
Registrován: 14 úno 2008 15:58

EMU 1616 PCMCIA

Příspěvek od LaceSensor » 22 říj 2008 23:53

[color=#] [/color]Zdar a sílu všici muzikou povinní. Hoši (klíďo i dívky, pakliže poradí) zlatí, průser...na doporučení kamaráda Delaye (přezdívka el.zone)- čus, pokud to čteš - jsem z velkou slávou koupil notebook Toshiba Tecra Core2Duo 2,26 GHz, 4096Mb RAM, Grafika 1340Mb, prostě dělo + Zvukovka - a teď to ono - EMU 1616 PCMCIA. Když pominu obrovskej průser s instalací na Vistách - špatný drivery, mám teď horší problém. Předpokládám, že je to jen moji neschopností, ale do toho, třeba mi poradíte:
Za Boha nechápu, jak v Cubase SX3 vykouzlit, abych mohl začít nahrávat[schild=16 fontcolor=000000 shadowcolor=C0C0C0 shieldshadow=1]help me[/schild]
Nuže, zvuk se line, přehrávače přehrávají, Wimbishova basa mi div neurvala hlavu, leč nenahraju si ani prd, natož v multitracku...prosím prosím, dejte návod jak pro blba, abych to rozchodil... Thanx

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 23 říj 2008 11:38

lacesensor : napred si musis nakonfigurovat PatchMix .. nastavis si v nom kanaly a ich rutovanie do ASIO driverov .. potom v cuabase v VstConnection (stlac F4) si v inputoch musis pridat kolko kanalov potrebujes a v nich nastavit konkretne asio porty z mixu .. nezabudni si to potom ulozit , aby si to nemysel znova nastavovat ..

LaceSensor
Příspěvky: 4
Registrován: 14 úno 2008 15:58

Příspěvek od LaceSensor » 23 říj 2008 13:26

Pytkin píše:lacesensor : napred si musis nakonfigurovat PatchMix .. nastavis si v nom kanaly a ich rutovanie do ASIO driverov .. potom v cuabase v VstConnection (stlac F4) si v inputoch musis pridat kolko kanalov potrebujes a v nich nastavit konkretne asio porty z mixu .. nezabudni si to potom ulozit , aby si to nemysel znova nastavovat ..
Moc ti děkuju za pomoc, jdu to zkusit, ozvu se[schild=13 fontcolor=000000 shadowcolor=C0C0C0 shieldshadow=1]díkes[/schild]

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay » 24 říj 2008 10:15

Jo, to vyřešíme. Je to jak psal Pytkin anebo přímo v Cubase nastavit BUSy...

LaceSensor
Příspěvky: 4
Registrován: 14 úno 2008 15:58

Příspěvek od LaceSensor » 24 říj 2008 12:01

delay píše:Jo, to vyřešíme. Je to jak psal Pytkin anebo přímo v Cubase nastavit BUSy...
Ty jo, už jsem to skoro vychytal. Kanály mám, leč signál neleze. Myslím, že dělám chybu v Cubase. Večír to vezmu do Trpajzla. Jedu na horolezeckej sraz na Šumavu, úplně jsem zapomněl, že mám zabitý víkend...večer čus

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 24 říj 2008 14:21

delay : musi to stavit aj v patchmixe aj v cubase ..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 24 říj 2008 14:24

LaceSensor : V Patchmixe si to posielas do ASIO kanalov (32 je k dispozicii) a v Cubase potom musis nastavit v F4 tie iste kanaly ..

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay » 24 říj 2008 14:27

Já sem měl 1212m, je to víc jak 2 roky zpátky, takže si snad vzpomenu a dám to dohromady. By neměl bejt problém.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 24 říj 2008 14:30

ved uz som mu napisal co ma spravit ..

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay » 24 říj 2008 18:32

No, tak nejde mu to no, NB i s kartou už vočuchávaj kočky u mě doma, tak uvidíme :)

Uživatelský avatar
komasix
Příspěvky: 1073
Registrován: 25 říj 2007 22:52

Re: EMU 1616 PCMCIA

Příspěvek od komasix » 02 pro 2009 11:57

čau. koupil jsem od Ctirada emu 1616m jsem moc spokojenej a chci jí doporučit kamarádovy do divadla. Problém je v tom že v notebooku má pouze expresscard slot. Myslíte, že by Emu fungovala s nějakou redukcí co se běžně prodáva? (pcmcia to expresscard)

Uživatelský avatar
komasix
Příspěvky: 1073
Registrován: 25 říj 2007 22:52

Re: EMU 1616 PCMCIA

Příspěvek od komasix » 02 pro 2009 13:08

... takže jsem dohledal, že snad s adapterem od duel systems by to mělo fungovat.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: EMU 1616 PCMCIA

Příspěvek od Pytkin » 03 pro 2009 07:23

Principiálne by to asi fungovať malo. Ale ci to nebude nejako lupat, na akej najnižšej latencii to pôjde, atd.. To sa ukáže až pri teste. Ono aj rovnaký adapter sa moze chovat inak na inom systéme. Ale ak si našiel na nete ďalej pozitívne skúsenosti s konkretnym adapterom, bolo by rozumne skúsiť zohnať ten.

Uživatelský avatar
komasix
Příspěvky: 1073
Registrován: 25 říj 2007 22:52

Re: EMU 1616 PCMCIA

Příspěvek od komasix » 13 zář 2011 14:43

Dohledával jsem aktuální ovladač a narazil jsem na novou stránku
http://support.creative.com/Products/Pr ... goryID:237
ale vůbec netuším kterej ovladač je na co... nevyznám se v tom. Mám w7.
je něco z toho použitelný, nebo stále beta driver ? http://connect.creativelabs.com/emu/default.aspx

Odpovědět