EMU 1616 PCMCIA

Interní a externí zvuková rozhraní
Odpovědět
LaceSensor
Příspěvky: 4
Registrován: 14 úno 2008 15:58

EMU 1616 PCMCIA

Příspěvek od LaceSensor »

[color=#] [/color]Zdar a sílu všici muzikou povinní. Hoši (klíďo i dívky, pakliže poradí) zlatí, průser...na doporučení kamaráda Delaye (přezdívka el.zone)- čus, pokud to čteš - jsem z velkou slávou koupil notebook Toshiba Tecra Core2Duo 2,26 GHz, 4096Mb RAM, Grafika 1340Mb, prostě dělo + Zvukovka - a teď to ono - EMU 1616 PCMCIA. Když pominu obrovskej průser s instalací na Vistách - špatný drivery, mám teď horší problém. Předpokládám, že je to jen moji neschopností, ale do toho, třeba mi poradíte:
Za Boha nechápu, jak v Cubase SX3 vykouzlit, abych mohl začít nahrávat[schild=16 fontcolor=000000 shadowcolor=C0C0C0 shieldshadow=1]help me[/schild]
Nuže, zvuk se line, přehrávače přehrávají, Wimbishova basa mi div neurvala hlavu, leč nenahraju si ani prd, natož v multitracku...prosím prosím, dejte návod jak pro blba, abych to rozchodil... Thanx

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22173
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin »

lacesensor : napred si musis nakonfigurovat PatchMix .. nastavis si v nom kanaly a ich rutovanie do ASIO driverov .. potom v cuabase v VstConnection (stlac F4) si v inputoch musis pridat kolko kanalov potrebujes a v nich nastavit konkretne asio porty z mixu .. nezabudni si to potom ulozit , aby si to nemysel znova nastavovat ..

LaceSensor
Příspěvky: 4
Registrován: 14 úno 2008 15:58

Příspěvek od LaceSensor »

Pytkin píše:lacesensor : napred si musis nakonfigurovat PatchMix .. nastavis si v nom kanaly a ich rutovanie do ASIO driverov .. potom v cuabase v VstConnection (stlac F4) si v inputoch musis pridat kolko kanalov potrebujes a v nich nastavit konkretne asio porty z mixu .. nezabudni si to potom ulozit , aby si to nemysel znova nastavovat ..
Moc ti děkuju za pomoc, jdu to zkusit, ozvu se[schild=13 fontcolor=000000 shadowcolor=C0C0C0 shieldshadow=1]díkes[/schild]

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5829
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay »

Jo, to vyřešíme. Je to jak psal Pytkin anebo přímo v Cubase nastavit BUSy...

LaceSensor
Příspěvky: 4
Registrován: 14 úno 2008 15:58

Příspěvek od LaceSensor »

delay píše:Jo, to vyřešíme. Je to jak psal Pytkin anebo přímo v Cubase nastavit BUSy...
Ty jo, už jsem to skoro vychytal. Kanály mám, leč signál neleze. Myslím, že dělám chybu v Cubase. Večír to vezmu do Trpajzla. Jedu na horolezeckej sraz na Šumavu, úplně jsem zapomněl, že mám zabitý víkend...večer čus

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22173
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin »

delay : musi to stavit aj v patchmixe aj v cubase ..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22173
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin »

LaceSensor : V Patchmixe si to posielas do ASIO kanalov (32 je k dispozicii) a v Cubase potom musis nastavit v F4 tie iste kanaly ..

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5829
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay »

Já sem měl 1212m, je to víc jak 2 roky zpátky, takže si snad vzpomenu a dám to dohromady. By neměl bejt problém.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22173
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin »

ved uz som mu napisal co ma spravit ..

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5829
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay »

No, tak nejde mu to no, NB i s kartou už vočuchávaj kočky u mě doma, tak uvidíme :)

Uživatelský avatar
komasix
Příspěvky: 1075
Registrován: 25 říj 2007 22:52

Re: EMU 1616 PCMCIA

Příspěvek od komasix »

čau. koupil jsem od Ctirada emu 1616m jsem moc spokojenej a chci jí doporučit kamarádovy do divadla. Problém je v tom že v notebooku má pouze expresscard slot. Myslíte, že by Emu fungovala s nějakou redukcí co se běžně prodáva? (pcmcia to expresscard)

Uživatelský avatar
komasix
Příspěvky: 1075
Registrován: 25 říj 2007 22:52

Re: EMU 1616 PCMCIA

Příspěvek od komasix »

... takže jsem dohledal, že snad s adapterem od duel systems by to mělo fungovat.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22173
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: EMU 1616 PCMCIA

Příspěvek od Pytkin »

Principiálne by to asi fungovať malo. Ale ci to nebude nejako lupat, na akej najnižšej latencii to pôjde, atd.. To sa ukáže až pri teste. Ono aj rovnaký adapter sa moze chovat inak na inom systéme. Ale ak si našiel na nete ďalej pozitívne skúsenosti s konkretnym adapterom, bolo by rozumne skúsiť zohnať ten.

Uživatelský avatar
komasix
Příspěvky: 1075
Registrován: 25 říj 2007 22:52

Re: EMU 1616 PCMCIA

Příspěvek od komasix »

Dohledával jsem aktuální ovladač a narazil jsem na novou stránku
http://support.creative.com/Products/Pr ... goryID:237
ale vůbec netuším kterej ovladač je na co... nevyznám se v tom. Mám w7.
je něco z toho použitelný, nebo stále beta driver ? http://connect.creativelabs.com/emu/default.aspx

Odpovědět