Zdarec ľudia, prosim Vás, mám taký problém. Mám rozrobenú skladbu v Abletone a začala mi celkom dosť sekať, CPU mi v abletone strašne vyskakuje, ale monitoring CPU čo mam normálne na kompe, tak mi neukazuje také šialene hodnoty. Keď vypojím zvukovku a idem normálne na PC internú, tak je to v pohode. Viete mi pls s tým neak help?
P.s. som amatér, tak ma pls nebičujte za neznalosť, skúšal som kadečo, ale zatiaľ mi nič nepomohlo :/
Dikec
Focusrite Scarlet
Re: Focusrite Scarlet
Větší buffer size jsi zkoušel? Tuším že u scarlett se (aspoň ve windows) ta jejich nastavovací utilitka jmenuje "focusrite device settings", takže stačí tohle vyhledat přes start a zvětšit hodnotu bufferu. Případně se na to určitě dá dostat přímo v Abletonu, ale ten nepoužívám, tak nenavedu přímo. A pokud zkoušel, tak by bylo fajn napsat co jsi už zkoušel, ať tu nepadají zbytečně obvious rady 

Niiice, dikec, dost to pomohlo. Ono priamo v Abletone to ukazuje buffer size, ale menit nejde. Presne ako si napisal, pouze vo Windows, pže ani vo Focurite control menu to nejde... Akurat mam sice vacšiu latenciu na midi, ale to asi oželim prepinanim na nižšiu hodnotu podla potreby...
Dikec...
Dikec...
Supr. Přesně tak, s bufferem se hýbe podle potřeby. Na nahrávání co nejníž, na mix/master s milionem pluginů naopak výš, aby to nechroustalo. Ať to jde!
Dikec ešte raz!!! A podobne nech sa darí