Focusrite Scarlett 2i2

Interní a externí zvuková rozhraní
Odpovědět
Synchro
Příspěvky: 258
Registrován: 08 říj 2011 15:53

Focusrite Scarlett 2i2

Příspěvek od Synchro »

Ahoj, rovnou k veci.Kdyz do karty zapojim analogove vstupy tak vystup hraje mono(sluchatka, repraky, i v pocitaci v record softvaru vidim ze to vali mono).Zdroj zvuku mam stereo, jde to i videt na LED indikatorech gainu zvukove karty, ze kazdy kanal si slape to svoje.Kdyz poustim hudbu z pocitace tak je vse OK.Ovladace preinstalovany.A v ovladacich ve windowsech je u te karty nastavit pouze latence.Dokaze mi nekdo poradit??Je to dost naprd :(

Uživatelský avatar
PELF
Profesionál
Příspěvky: 2104
Registrován: 12 dub 2007 12:03

Re: Focusrite Scarlett 2i2

Příspěvek od PELF »

Zkoušel jsi to i přes Direct monitor? Mrkni taky do manuálu na stranu 9 http://d3se566zfvnmhf.cloudfront.net/si ... guide1.pdf
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS

longsleeper
Příspěvky: 546
Registrován: 03 lis 2011 21:13

Re: Focusrite Scarlett 2i2

Příspěvek od longsleeper »

Pokud ti vstupy fakt indikují signál stereo,a při zaplém "direct monitor" hrajou repráky a sluchátka mono,tak je to na reklamaci.
Pokud to přes direct monitor hraje dobře,tak máš jen špatně naroutovaný vstup v daw/projektu.V cubase F4,ostatní neznám:)

Synchro
Příspěvky: 258
Registrován: 08 říj 2011 15:53

Re: Focusrite Scarlett 2i2

Příspěvek od Synchro »

Mam zaplej direkt monitor, jinak sluchatka vubec nehrajou:( tj v riti.Takze reklamaci mam zkusit, hmmm.Dikec za rady kazdopadne.Zkusim to poresit a dam v3det jak to dopadlo.Snad do tejdne to bude v cajku.

longsleeper
Příspěvky: 546
Registrován: 03 lis 2011 21:13

Re: Focusrite Scarlett 2i2

Příspěvek od longsleeper »

...chápu správně že když zapojíš třeba jen levej vstup tak ti při zaplym "direct monitor" hrajou obě bedny i sluchátka levej i pravej ?

Synchro
Příspěvky: 258
Registrován: 08 říj 2011 15:53

Re: Focusrite Scarlett 2i2

Příspěvek od Synchro »

Presne tak... odpojim jeden kanal a druhej hraje veprostred.Dal jsem to na reklamacku, tak uvidime.

Synchro
Příspěvky: 258
Registrován: 08 říj 2011 15:53

Re: Focusrite Scarlett 2i2

Příspěvek od Synchro »

TAK... to ze nejrahe Direct monitor stereo pri pouziti analog vstupu neni zavada, ale vlastnost zvukovky :DDD Stereo direct monitor je pouzit az u vyssich modelu.
Nahravat z tech vstupu stereo jde, to sem jen nemel nastaveny v softu.

longsleeper
Příspěvky: 546
Registrován: 03 lis 2011 21:13

Re: Focusrite Scarlett 2i2

Příspěvek od longsleeper »

:shock: ...tak to bych nečekal

pcpc
Příspěvky: 1
Registrován: 26 srp 2014 07:41

Re: Focusrite Scarlett 2i2

Příspěvek od pcpc »

zdrvim chci se zeptat jak by se dalo nainstalovat zvuk. karta scarlett 2i2 bez použití dvd mechaniky ! ty trolové mi zapoměly poslat instalační program :mrgreen: a já ted nevím co mám dělat abych to nainstaloval . děkuji za odpověd .

Uživatelský avatar
marylin
Příspěvky: 309
Registrován: 25 bře 2013 15:18

Re: Focusrite Scarlett 2i2

Příspěvek od marylin »

Pro každého natvrdlejšího trola jsou drivery na stránkách výrobce volně ke stažení a následné instalaci... Konkrétně zde http://global.focusrite.com/downloads?p ... arlett+2i2

Odpovědět