Integrovaná zvukovka :D
Integrovaná zvukovka :D
nemate nekdo zkusenosti s tvorbou na integrovane zvukove karte ? je to velky rozdil ve zvuku v porovnani s nakou kartou za cca 4000 ?
Re: Integrovaná zvukovka :D
VELKY. hlavne z dovodu roznych problemov s roznymi DAW programami. a integrovanou kartou nejde ani trocha seriozne nahravat. je tam sum, ruchy a naozaj nehorazne skreslenie
Anarki: "Ty nie si zly chlapec, Ty si len betar!" - takymto a este inym nas castovala pani ucitelka, ked sme vyvadzali kadejake foriky.
Rozdiel integrovanej zvukovky a uz zvukovky za cca 70Euro je velky
Hlavny az obrovsky rozdiel je v latencii a potom integrovane zvukovky su zasvinene bordelom z pc (zuciastky su vsetky pokope, a ovplyvnuju zvuk - napr. interne zvukovky robia take veci, ze ked ti pracuje disk, tak pocujes normalne cez repraky pukanie - toto sa da externou zvukovkou eliminovat)
Hlavny az obrovsky rozdiel je v latencii a potom integrovane zvukovky su zasvinene bordelom z pc (zuciastky su vsetky pokope, a ovplyvnuju zvuk - napr. interne zvukovky robia take veci, ze ked ti pracuje disk, tak pocujes normalne cez repraky pukanie - toto sa da externou zvukovkou eliminovat)
Ja vim, jsem lama
ted pouzivam zvukovku M-Audio MObile Pre USB a jsem nucenej se ji zbavit, monitory mam M-Audio Bxa, tak chci jenom vedet, na jakou hruzu se mam pripravit. Samozdrejme bych pouzival ASIO4all ...

To neni problem interni karty, to je problem blbeho navrhu. Kdyz vezmes treba kartu od RME, tak zadny bordel neuslysis.marian píše:Rozdiel integrovanej zvukovky a uz zvukovky za cca 70Euro je velky
Externi zvukovky jsou na bordel nachylne taky, dostane se tam po kabelu.
ja som to myslel tak, ze vacsina tych integrovanych na doske a napr. v notebookoch , nie ako interna napr. od RME =)Kermitak píše:To neni problem interni karty, to je problem blbeho navrhu. Kdyz vezmes treba kartu od RME, tak zadny bordel neuslysis.marian píše:Rozdiel integrovanej zvukovky a uz zvukovky za cca 70Euro je velky
Externi zvukovky jsou na bordel nachylne taky, dostane se tam po kabelu.
zle som sa vyjadril
Sorry, ja ctu blbe, misto integrovana ctu interni