Jak routovat deltu 1010 aby hraly vystupy soucasne?

Interní a externí zvuková rozhraní
Odpovědět
Uživatelský avatar
Oxyygen
Profesionál
Příspěvky: 3282
Registrován: 06 čer 2002 19:22

Jak routovat deltu 1010 aby hraly vystupy soucasne?

Příspěvek od Oxyygen »

Mam problem, ktery potrebuji resit. Jak docilit, aby klasicky windows zvuk hral soucasne jak z 1/2 tak treba 3/4
Diky moc
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3516
Registrován: 13 kvě 2005 20:37
Vybavení

Re: Jak routovat deltu 1010 aby hraly vystupy soucasne?

Příspěvek od dano »

ved oni hraju sucasne len z jedneho ide vnutorny mix ako monitoring... aspon na AP192 to tak mam

Uživatelský avatar
Oxyygen
Profesionál
Příspěvky: 3282
Registrován: 06 čer 2002 19:22

Re: Jak routovat deltu 1010 aby hraly vystupy soucasne?

Příspěvek od Oxyygen »

no a jak to mam teda udelat?
podle mixu hraje jen 1/2
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22173
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Jak routovat deltu 1010 aby hraly vystupy soucasne?

Příspěvek od Pytkin »

v starych driveroch siel mix dat len do 1/2 .. v novom neviem ako to vyzera ..

Obrázek

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22173
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Jak routovat deltu 1010 aby hraly vystupy soucasne?

Příspěvek od Pytkin »

aha .. napada ma riesenie .. monitor mix mozes dat aj do SPDIF out .. takze prepojis kablikom SPDIF IN a OUT .. a na HW out 3.4 , 5.6, 7.8 mozws navolit spdif IN a mas vsade zvuk ..

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: Jak routovat deltu 1010 aby hraly vystupy soucasne?

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

hezky :]

Odpovědět