Jak velkou máte latenci zvukovky M-Audio Audiophile 2496?

Interní a externí zvuková rozhraní
Odpovědět
daniel.x5
Příspěvky: 4
Registrován: 22 říj 2006 18:10

Jak velkou máte latenci zvukovky M-Audio Audiophile 2496?

Příspěvek od daniel.x5 » 10 lis 2006 15:08

Jak velkou máte latenci zvukovky M-Audio Audiophile 2496 (PCI)?
Předem dík
Daniel

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 10 lis 2006 15:15

podla toho, aku si nastavim

daniel.x5
Příspěvky: 4
Registrován: 22 říj 2006 18:10

Příspěvek od daniel.x5 » 10 lis 2006 15:27

Myslel jsem tu samozřejmě tu nejmenší hodnotu (aby neprskal audio převodik) a dalo se při ní hrát (efektovat) na kytaru a hrály nějake ty soft synťáky.
Daniel

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 10 lis 2006 15:47

to uvidis sam, kolko ti to utiahne a co je idealne... ja tuto hodnotu menim, podla toho co robim...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 10 lis 2006 16:08

5ms vo fruity studio
2ms vo vst hoste od herrmana seiba

na semprone 3100+, 512MB ram a v pripade 1 na slusne vypasenom projekte
Naposledy upravil(a) kexik dne 10 lis 2006 17:49, celkem upraveno 1 x.

rastis
Příspěvky: 2882
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Příspěvek od rastis » 10 lis 2006 17:46

Ked zacinam projekt, tak minimalnu a ked ho pomaly dokoncujem (vela stop, vela efektov, vela automatizacii...), tak maximalnu :). Mam 2 Delty.

Ctirad
Příspěvky: 1448
Registrován: 03 říj 2003 13:16

Příspěvek od Ctirad » 10 lis 2006 18:49

dano píše:podla toho, aku si nastavim
Naprosto přesné, výstižné a pravdivé.

Správná otázka by měla znít, jakou dosahujete latenci s kartou X, na hardware Y, v operačním systému Z s programem W.

Odpovědět