Jakou zvukovou kartu na 8 kanálový výstup?

Interní a externí zvuková rozhraní
Odpovědět
mikistar
Příspěvky: 2
Registrován: 24 srp 2014 17:54

Jakou zvukovou kartu na 8 kanálový výstup?

Příspěvek od mikistar » 24 srp 2014 18:35

Dobrý den,
potřeboval bych poradit s výberem zvukové karty. Jde mi o to že chci 8 kanálový výstup z Abletonu a potřeboval bych každý kanál pouštět do samostatného reproduktoru. Spolupracoval by takto Ableton třeba s takovouhle zvukovou kartou http://zvukove-karty.heureka.cz/asus-xonar-ds/?
Děkuji za jakoukoli pomoc.

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Jakou zvukovou kartu na 8 kanálový výstup?

Příspěvek od TOM-Thak » 24 srp 2014 19:01

Málo údajů... kolik na to mas? Jak to chces pripojovat k PC?

mikistar
Příspěvky: 2
Registrován: 24 srp 2014 17:54

Re: Jakou zvukovou kartu na 8 kanálový výstup?

Příspěvek od mikistar » 24 srp 2014 21:13

viděl bych to tak do 2000, ale nemm představu kolik do toho investovat. Potřebuju to k prostorovému ozvučení místnosti a jsem spíše pro interní kartu.

Uživatelský avatar
Lahi
Příspěvky: 55
Registrován: 28 bře 2011 20:23

Re: Jakou zvukovou kartu na 8 kanálový výstup?

Příspěvek od Lahi » 19 lis 2014 12:46

poprosil by som adminov, aby to presunuli do Zvukových kariet, dik.

Uživatelský avatar
peteness
Příspěvky: 3668
Registrován: 22 čer 2004 17:31

Re: Jakou zvukovou kartu na 8 kanálový výstup?

Příspěvek od peteness » 19 lis 2014 15:33

Ahoj, nechci byt za stourala, ale pokud budes chtit ozvucit mistnost 8 reprakama - kazdy s extra kanalem, da ti to neskutecnou praci, aby to aspon v jednom miste te mistnosti normalne poslouchatelne- coz je ve velkym nepomeru ke kvalite zvuku, jakou ti tyhle nejlevnejsi typy karet poskytnou.
Stokrat lepsi zvuk dostanes, kdyz si poridis obycejnou 2in/2out USB audio kartu aspon za tech zminovanych 2000, ale radsi pridej, protoze rozdil bude obrovsky.

Uživatelský avatar
Stan
Příspěvky: 1949
Registrován: 27 dub 2013 15:26

Re: Jakou zvukovou kartu na 8 kanálový výstup?

Příspěvek od Stan » 19 lis 2014 17:46

Nekoukal jsem na tu zvukovku ale jestli je 7.1 tak surround je jen veci routingu.
Tady je na ABLive

Odpovědět