Karta a preamp k Neumannu TLM 102 Spěchá !!!!
Karta a preamp k Neumannu TLM 102 Spěchá !!!!
Zdravím Vás všechny, potřeboval bych poradit (konkrétně) jakou zvukovou kartu a předzesilovač si mám koupit k mikrofonu Neumann TLM 102 ??? Chci nahrávat jen vocály a to pouze rap ! děkuji za každé info.....
Re: Karta a preamp k Neumannu TLM 102 Spěchá !!!!
RME Babyface a Focusrite ISA One
(dostanu čokoládu za nejrychlejší odpověď?)
P.

P.
RME Babyface jako kartu a RME Babyface jako mic preamp... dvě čoko za úsporu 

P.
Srandičky srandičky, ale seriózní rada, to ne... Já bych byl pro kombo RME HDSPe AES + Prism Dream + 1073. Případně do cesty ještě vrazit Teslu B4, pro trochu toho tepla.
(BTW něco tak strašnýho jako "vocál" jsem už dlouho neviděl, to překonává i equalizér... ;])
(BTW něco tak strašnýho jako "vocál" jsem už dlouho neviděl, to překonává i equalizér... ;])
Darius201: Neupresnis trocha cenovu kategoriu v ktorej sa chces pohybovat?
No možná by bylo dobré vědět rozpočet ?Kermitak píše:Srandičky srandičky, ale seriózní rada, to ne... Já bych byl pro kombo RME HDSPe AES + Prism Dream + 1073. Případně do cesty ještě vrazit Teslu B4, pro trochu toho tepla.

Ale vocál je super

Ivo... jsem myslel ze s tou Teslou je to jasny 

Jo táák
Nevím proč, ale vzal jsem to vážně
)))

2Kermiták
no vidíš - že bys byl o moc seriózní než my dva s m4x se mi nezdá
a nemysli si, že se s tebou podělíme o čoko, když naše rady takhle srážíš v očích veřejnosti!
Jak píše Ivo a Hammond: bez rozpočtu těžko radit; může být rád, že jsme mu nedoporučili M-audio a MIC 100 od Uliho
například.
P.

Jak píše Ivo a Hammond: bez rozpočtu těžko radit; může být rád, že jsme mu nedoporučili M-audio a MIC 100 od Uliho

P.
S tou Teslou B4 bych byl opatrnej. Jednou ji tu lehce zmíníš a rapeři z ní udělají vintage předraženou modlu. Snad se pak u Waves smilujou a vývojáři připraví její věrnou simulaciKermitak píše:Srandičky srandičky, ale seriózní rada, to ne... Já bych byl pro kombo RME HDSPe AES + Prism Dream + 1073. Případně do cesty ještě vrazit Teslu B4, pro trochu toho tepla.

Zkušenější člověk rady viz. níže nepotřebuje.., amatérovi na začátek stačí to nejlevnější harampádí, když to mám takhle říct.. Nicméně samozřejmě že Babyface stačí.
Dík moc všem, na začátek tedy vyzkouším tu Babyface.