Komplete audio 6

Interní a externí zvuková rozhraní
Odpovědět
mipex
Příspěvky: 97
Registrován: 31 pro 2007 08:50

Komplete audio 6

Příspěvek od mipex » 17 říj 2014 07:26

Zdravim. Mam zapujcenou zvukovku Komplete audio 6. Mam Waldorf blofeld keyboarda Waldorf streifett a eris E5. Potrebuji radu, jak zapojit oba dva synthy tak aby mi sly oba do beden. Na zvukovce CI1 to bylo jednoduche, jeden vstup levy pravy a vystup jeden do beden ale bohuzel pokud jsem potreboval druhy nastroj, prevni jsem musel vypojit.

Prosim o help
dekuji

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Komplete audio 6

Příspěvek od TOM-Thak » 17 říj 2014 12:28

Input 1/2 na predni strane jeden synth a input 3/4 na zadni strane druhy synth.. v cem je problem?

mipex
Příspěvky: 97
Registrován: 31 pro 2007 08:50

Re: Komplete audio 6

Příspěvek od mipex » 17 říj 2014 12:49

odpoved je, ze neslysim input 3,1, 1.2 v pohode

Uživatelský avatar
Peetronius
Příspěvky: 96
Registrován: 23 úno 2011 14:04

Re: Komplete audio 6

Příspěvek od Peetronius » 20 říj 2014 09:06

Input 3+4 neumí napřímo direct monitoring, pouze input 1+2. Aby mohly fungovat všechny vstupy, musíš si otevřít DAW a nastavit direct monitoring pro oba stereo vstupy.

mipex
Příspěvky: 97
Registrován: 31 pro 2007 08:50

Re: Komplete audio 6

Příspěvek od mipex » 20 říj 2014 09:24

Dík

mipex
Příspěvky: 97
Registrován: 31 pro 2007 08:50

Re: Komplete audio 6

Příspěvek od mipex » 23 říj 2014 11:51

Zravim panove. Rozchodil jsem zvukovku Komplete audio 6 na dva midi. Takze je input 1,2 - 3,4 mam v DAW nasmerovane ale outputy mi jedou pouze na 1,2.Jen neumim pochopit nebo zapojit a rozchodit outputy 3,4 .

Uživatelský avatar
Peetronius
Příspěvky: 96
Registrován: 23 úno 2011 14:04

Re: Komplete audio 6

Příspěvek od Peetronius » 23 říj 2014 13:39

A ty chceš, ať každý nástroj leze do jiného outputu? Pokud potřebuješ ať ti oba nástroje zní z jedněch beden, stačí nastavit defaultní output 1+2. Pokud chceš každý synth poslat do různýchch výstupů, musíš to nadefinovat v DAW. Aspoň napiš v čem pracuješ. V Cubase se to nastavuje ve VST Connections. (pokud si dobře pamatuji)

mipex
Příspěvky: 97
Registrován: 31 pro 2007 08:50

Re: Komplete audio 6

Příspěvek od mipex » 23 říj 2014 13:57

Presne tak to potrebuji . Potrbuji vyuzit najen MainOUTy 1,2 ale i 3 a 4. delam v Cubase mam sberny IN namapovane na 1,2,3,4 al outy na Main 1,2..to taky jde. ale pokud pripojim zbernu v cubase na out 3,4 a nstavim si nastroj v tracku,,proste neleze zadny zvuk.

Uživatelský avatar
Peetronius
Příspěvky: 96
Registrován: 23 úno 2011 14:04

Re: Komplete audio 6

Příspěvek od Peetronius » 23 říj 2014 15:44


mipex
Příspěvky: 97
Registrován: 31 pro 2007 08:50

Re: Komplete audio 6

Příspěvek od mipex » 23 říj 2014 16:56

Diky ,,podarilo se mi to zapojit k me radosti tak jak potrebuji. Oba vystupy az jeden par je unbalanced funguji. Problem byl pouze na strane me a ve spatnem prirazeni Out 3,4.

Odpovědět