Chci se zeptat jestli nekdo z Vas ma tuty zvukovky..
Zajimali by me reference co se tyce Latence techto zvukovek.
Diky
Latence u Esi Maya 44 Usb a Esi U46DJ
Je to úplně jedno, obě zvukovky používají "univerzální" ASIO driver www.usb-audio.com. Latence se dá dosáhnout až 4ms, ale aby to bylo spolehlivý, tak to chce jet tak 7-12 ms. ale za ty prachy jako low-end zvukovka se 4in/out to jde.
ja mam esi u46. pouzivam ji v kombinaci s nb (1,6 core duo, 1gb ram, ati1400) a traktorem. jestli mam hodnotit tuhle kartu, tak zvuk vystupu se mi hodne libi, za ty penize naprostej nadstandard
bohuzel soudruzi z esi a jejich "podpora" co se tyce driveru je vskutku des. ja mam nastesti nejakou druhou revizi tyhle karty, takze mi drivery (myslim ze 1.016 i 1.018) chodi v poradku, ale to co jsem precet na forech pri hledani tehle verzi driveru, me docela vydesilo (ty drivery nejsou oficialne nikde linkovany, jen ve forech
)
latenci mam nastavenou na 512 samplu pri 44.1khz. vsechno ok, jen mam nekdy problem, pri prepinani typu efektu v traktoru - zvuk se na chvilicku pozastavi, proto efekty pri live hrani neprepinam. zatim jsem jeste nezkousel vliv zvyseni latence, na tenhle ukaz..
jinak teda, kdybych hral casteji, urcite investuju do drazsi zvukovky mozna i primo od native. takhle mi musi staci tohle levny reseni - alespon ze vim, ze lidi moc zvukem nesidim. ten mi byl uz dokonce nekolikrat nezavisle pochvalenej (oproti jinym notebookarum
) nekoho tim mozna rozhodim, doufam ze to snad nevyvola flame, ale ja jsem s tim zvukem spokojenejsi nez ze zvukem desek.. a to mam vinyl porad hluboce zakorenej a jeho zvuk moc rad.

latenci mam nastavenou na 512 samplu pri 44.1khz. vsechno ok, jen mam nekdy problem, pri prepinani typu efektu v traktoru - zvuk se na chvilicku pozastavi, proto efekty pri live hrani neprepinam. zatim jsem jeste nezkousel vliv zvyseni latence, na tenhle ukaz..
jinak teda, kdybych hral casteji, urcite investuju do drazsi zvukovky mozna i primo od native. takhle mi musi staci tohle levny reseni - alespon ze vim, ze lidi moc zvukem nesidim. ten mi byl uz dokonce nekolikrat nezavisle pochvalenej (oproti jinym notebookarum