Latence u Esi Maya 44 Usb a Esi U46DJ

Interní a externí zvuková rozhraní
Odpovědět

<t>Co má nizsi latenci?</t>

Anketa končí za 28 bře 2007 14:16

Esi U46DJ
0
Žádná hlasování
Esi Maya 44 USB
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů: 0

MartinT

Latence u Esi Maya 44 Usb a Esi U46DJ

Příspěvek od MartinT »

Chci se zeptat jestli nekdo z Vas ma tuty zvukovky..
Zajimali by me reference co se tyce Latence techto zvukovek.
Diky

Milan

Příspěvek od Milan »

Je to úplně jedno, obě zvukovky používají "univerzální" ASIO driver www.usb-audio.com. Latence se dá dosáhnout až 4ms, ale aby to bylo spolehlivý, tak to chce jet tak 7-12 ms. ale za ty prachy jako low-end zvukovka se 4in/out to jde.

MartinT

Příspěvek od MartinT »

4ms? To uz je super! Cili to je uni driver, ktery s temito zvukovkami umi poladit latenci...diky

dendy

Příspěvek od dendy »

ja mam maya44 usb.. malokedy, ked robim v cubase, mam nastavenu latenciu na 10 ms - vacsinou 17ms alebo dokonca viac - pri latencii 17ms a menej totiz ked ide zataz CPU nad 50% (co je u mna bezne) tak sa objavuju pukance a lupance ... (mam core2duo 2GHZ a 2 GB ram)

MartinT

Příspěvek od MartinT »

Aaaha...no mi treba jede Fa101 kdyz delam v Cubase na 7.2ms a cpu nevyleze nad 60%..(Semp2800+ 512ram)...ale tend me zajimaj tyto karty na usb...diky dendy

biscuit

Příspěvek od biscuit »

ja mam esi u46. pouzivam ji v kombinaci s nb (1,6 core duo, 1gb ram, ati1400) a traktorem. jestli mam hodnotit tuhle kartu, tak zvuk vystupu se mi hodne libi, za ty penize naprostej nadstandard :) bohuzel soudruzi z esi a jejich "podpora" co se tyce driveru je vskutku des. ja mam nastesti nejakou druhou revizi tyhle karty, takze mi drivery (myslim ze 1.016 i 1.018) chodi v poradku, ale to co jsem precet na forech pri hledani tehle verzi driveru, me docela vydesilo (ty drivery nejsou oficialne nikde linkovany, jen ve forech :shock: )
latenci mam nastavenou na 512 samplu pri 44.1khz. vsechno ok, jen mam nekdy problem, pri prepinani typu efektu v traktoru - zvuk se na chvilicku pozastavi, proto efekty pri live hrani neprepinam. zatim jsem jeste nezkousel vliv zvyseni latence, na tenhle ukaz..

jinak teda, kdybych hral casteji, urcite investuju do drazsi zvukovky mozna i primo od native. takhle mi musi staci tohle levny reseni - alespon ze vim, ze lidi moc zvukem nesidim. ten mi byl uz dokonce nekolikrat nezavisle pochvalenej (oproti jinym notebookarum :)) nekoho tim mozna rozhodim, doufam ze to snad nevyvola flame, ale ja jsem s tim zvukem spokojenejsi nez ze zvukem desek.. a to mam vinyl porad hluboce zakorenej a jeho zvuk moc rad.

Odpovědět