koupil jsem si nový p.c...hp elit 7100..a po nainstalování cubase a m audio 410 firewire se mi oběvuje jemné bzučenív audio aparatuře...čím více plugin v projektu je , tím je bzučení intenzivnější. když v nastavení zvukové kartyměním latenci tak se frekvence bzučení buďto zvyšuje nebo snižuje....ovládání hlasitosti na kartě nemá žádmý vliv.není to bzučení nijak hlasité ale je nepříjemné a nechtěné...prosím poraďte co s tím.....
m audio 410 firewire
m audio 410 firewire
Zdravím.....asi jsem tento dotaz špatně umístil....cubase-nuendo....a zatím mi nikdo neporadil.....proto ho dávám sem a doufám , že mi někdo poradí...
koupil jsem si nový p.c...hp elit 7100..a po nainstalování cubase a m audio 410 firewire se mi oběvuje jemné bzučenív audio aparatuře...čím více plugin v projektu je , tím je bzučení intenzivnější. když v nastavení zvukové kartyměním latenci tak se frekvence bzučení buďto zvyšuje nebo snižuje....ovládání hlasitosti na kartě nemá žádmý vliv.není to bzučení nijak hlasité ale je nepříjemné a nechtěné...prosím poraďte co s tím.....
Re: m audio 410 firewire
co máš za monitory? Operační system?
měl jsem zatím všechny Firewire od m audio a s žádnou jsem nijak velký problémy neměl. Máš integrovaný IEE1394 port?
doporučuji vyzkoušet kartu na jiném PC...
měl jsem zatím všechny Firewire od m audio a s žádnou jsem nijak velký problémy neměl. Máš integrovaný IEE1394 port?
doporučuji vyzkoušet kartu na jiném PC...
recording mixing producing
mám w7/64 i w7/32 i7.. ram 8GB..firewire integrovaný.....CUBASE 5.5.1... monitory mackie mk8.
při vypnutí multiprocesingu v device setupu v cubase se bzučení téměř stratí
na jiném pc ..xp prof./32 ..ram3,5Gb intel dual core to nedělá .....Alt.
integrovaný firewire port muže být ten kámen urazu.alt píše:mám w7/64 i w7/32 i7.. ram 8GB..firewire integrovaný.....CUBASE 5.5.1... monitory mackie mk8.
Pokud si zkoušel na jiným PC a firewire bylo taky integrovaný, je možné že se tvoje MB nemá ráda s 410tkou.
zkusil bych zapátrat na foru už se to tu myslím řešilo. Osobně bych zkusil sehnat PCI Firewire kartu, nebo aspon pučit a ozkoušet. Na tenhle problém musíš, zvolit vylučovací metodu a vymezit všechny možnosti.
firewire kartu mám v starším p.c, vyndám jí a odskouším to na novém p.c.......dám vědět, jak to dopadlo....Alt.
jasné, já mám ted 610tku a mám truthy A3031 fakt super, překvapilomě že se mi nehádá s MB (asus P5K deluxe) jelikož ji mám taky na integrovaným portu. Mám taky intela E7600alt píše:firewire kartu mám v starším p.c, vyndám jí a odskouším to na novém p.c.......dám vědět, jak to dopadlo....Alt.
řešim jen dobrobnost a to že se snažím vymezit, malý bzukot nepatrný, zpusoben nejspíš diskem, přechody mezi aplikacemi se bzukot rozezní
Nejlepší řešení je firewire PCi karta s chipsetem Texas Instrument jak zde už pár krát zaznělo, jsou hodně kvalitní samozřejmě za tu cenu.. eště aby ne..
pro představu:
http://www.inta-audio.com/music-pc-syst ... pset-p2036
problém.....
ve starém p.c mám klasickou firewire pca kartu a v novén p.c mám slot pca expres 1.
na vyzkoušení bych mohl koupit kartu AXAGO PCEF-X1 PCIe 2+2x 1394a VIA VT6315 ...stojí 300 kč
otázky....půjde to z tímto VIA VT6315 ...nebo mám koupit KOUWELL 1314E texas instrument ???? za 900 kč
jedná se pouze o vyzkoušení ...........poraďte ......Alt.
ve starém p.c mám klasickou firewire pca kartu a v novén p.c mám slot pca expres 1.
na vyzkoušení bych mohl koupit kartu AXAGO PCEF-X1 PCIe 2+2x 1394a VIA VT6315 ...stojí 300 kč
otázky....půjde to z tímto VIA VT6315 ...nebo mám koupit KOUWELL 1314E texas instrument ???? za 900 kč
alt: PCI! se rika:)
a cestina.....
Ja nemel nejmensi problem s M-audio fw solo ani na integrovanem fw radici, pro jistotu to mam ale na pci fw karte.
Mas nejakej zahadnej problem, mozna fakt vadna karta, tezko rict.
a cestina.....
Ja nemel nejmensi problem s M-audio fw solo ani na integrovanem fw radici, pro jistotu to mam ale na pci fw karte.
no řeknu to takhle. Mám taky obyčejnou PCi FW kartu, s chipsetem VIA.. ale nepoužívám ji, jelikož mi integrovaná relativně všechno bere. M audio 1814 mi na té PCi karte krasně valila, pozor ale na win xp. Ted mám Seven a uplně jiný deskop, pokud by si chtěl koupit levnější dejmetomu za ty 300.. tak se mrkni na stranky vyrobce MB, jaký chipset má tvá integorvaná. Ale i za ty 300.. bude asi lepší než ta co máš v PC, sám jsem chtěl vyzkoušet svou Pci FW.. ale po zapojení se mi to trošku hadalo.. tak jsem to nechal jak to je zatim, časem se rozhodnualt píše:problém.....
Vuid píše:alt: PCI! se rika:)
a cestina.....
muže to být i nižším přenosem Mbps.. tím klesne i letence, v ASIO driveru sice budeš mít letenci nejníže co to jde,.. ale FW řadič toho víc neprotlačí.. osobně bych koupil více méně jakoukoli kartu, a ozkoušel.
neříkám že to ted má něco společnýho, ale takový ty sestavy na hotovo se nevyplácí používat na něco takového, pravidelně mají tyto sestavy s něčím problém:)
samozřejmě mě překvapilo že i7 má problém, intel je nejvhodnější a současně nejvykonější
tak jsem zakoupil firewire kartu PCA Expres 1 za 300 kč z s chipsetem VIA a odzkoušel
vše v naprostém pořádku, všechen nepříjemný ruch se ztratil a vše chodí jak má.......
díky za ten typ....vše vyřešeno.......Alt
vše v naprostém pořádku, všechen nepříjemný ruch se ztratil a vše chodí jak má.......
nz:)alt píše:tak jsem zakoupil firewire kartu PCA Expres 1 za 300 kč z s chipsetem VIA a odzkoušel