pred pár dňami som si zaobstaral novú zvukovku NI Komplete Audio 6 a moju radosť vystriedalo sklamanie, pretože sa pri počúvaní relatívne pravidelne objavovali lúpance, pukanie a pod (cca raz za 30sec.) Samozrejme skúšal som sa hrať s Bufferom v ASIO, nainštaloval som najaktuálnejší driver a stále nič. Prekvapilo ma, že to sem tam pukne aj mimo DAW, pri bežnom počúvaní hudby cez prehrávač, či Youtube atď. Keď som sledoval procesor či už v DAW alebo cez správcu, ten je úplne v kľude, (cpu mám i7 4700HQ 2,4 GHz - up to 3,4GHz).
Keď som sa dnes začal zaujímať o problém viac, objavil som 2 programy, ktoré tu už boli viac krát spomínané DPC latency checker a Latencymon, čísla tam nevyzerajú moc ružovo, takže som urobil Screen:

Ovládač grafickej karty som už aktualizoval, no okrem toho neviem kam ďalej. Doteraz som fungoval na internej zvukovke v NTB a nebol absolútne žiaden problém. Bol by som naozaj vďačný, keby mi niekto vedel z tohto vyčítať a poradiť, ako odstrániť problém, pretože som z toho tak trošku smutný

Ďakujem.