tak se mi podarilo nejspis odpalit moji zvukovku RME Fireface 400...
Kdyz sem macbook propojoval se zvukovkou FW kabelem , tak jesm FW konektor pichnul do Macbooku obracene, vubec nevim jak je to mozny ze tam sel celkem v klidu bez zadnych obtizi pichnout.... po te kdyz sem to zjistil, tak jesm ho vyndal a pripojil tak jak ma byt... ale do zvukovky jde tet pouze napajeni, ale nechce se se pripojit k driveru, takze nefunguje....
myslite ze sem ji tim mohl odpalit? myslite ze by mi uznali reklamaci?
Odpalena RME Firaface 400
mozno, inak ja uz som pred tym tuna varoval, predavaju sa velmi spatne kable jak na fw, tak na usb, a uz som sa stretol so situaciou, ze za problemy so zariadenim mohol kabel... mozes potom menit radice, ovladace, nadavat, hladat rady... a len preto ze si usetril 500 na kabli 
(slusny fw kabel je relativne draha zalezitost a fakt je to tak, ze podla ceny poznas kvalitu, v tomto pripade)
(slusny fw kabel je relativne draha zalezitost a fakt je to tak, ze podla ceny poznas kvalitu, v tomto pripade)
pred chvilkou jsem zkousel jiny FW kabel a ten tam vubec obracene nejde do toho macbooku... ten co jsem k tomu mel je nejspis nejaky shit...
bohuzel jsem to zapojoval ve totalni tme ze jse vydel velky prd...
kazdopadne zvukovku mam poslat na reklamaci tak snad to dopadne dobre tahle moje VELKA chyba....
bohuzel jsem to zapojoval ve totalni tme ze jse vydel velky prd...
kazdopadne zvukovku mam poslat na reklamaci tak snad to dopadne dobre tahle moje VELKA chyba....