Odpalena RME Firaface 400

Interní a externí zvuková rozhraní
Odpovědět
Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Odpalena RME Firaface 400

Příspěvek od Ondra P. » 03 kvě 2008 08:32

tak se mi podarilo nejspis odpalit moji zvukovku RME Fireface 400...
Kdyz sem macbook propojoval se zvukovkou FW kabelem , tak jesm FW konektor pichnul do Macbooku obracene, vubec nevim jak je to mozny ze tam sel celkem v klidu bez zadnych obtizi pichnout.... po te kdyz sem to zjistil, tak jesm ho vyndal a pripojil tak jak ma byt... ale do zvukovky jde tet pouze napajeni, ale nechce se se pripojit k driveru, takze nefunguje....

myslite ze sem ji tim mohl odpalit? myslite ze by mi uznali reklamaci?

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 03 kvě 2008 08:44

a fw port ti funguje? ten by som tipol ze sa usmazi prvy... urcite treba skusit na inom kompe a nepanikarit

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 03 kvě 2008 09:29

urcite uznaju reklamaciu :-) ja som do notebooku pripojil opacne napajanie (odpojil sa mi konektor na univerzlnom zdroji a zrejme som ho zapojil naopak:) a v notebooku zhorela napajacia cast (dym+smrad) a uznali to :))

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 03 kvě 2008 09:48

kexik: jj macbook funguje... skousel jsem pripojit FW disk a slape... jinak zvukovku jsem zkopusel na dvou dalsich kompech a ani tuk... napajeni prez FW proleze ale uz se nepripoji k driveru a je offline....

dendy: snad budou Nemci ochotny, preci jen je to zvukovka a ne notebook...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 03 kvě 2008 10:02

hlavne dufaj ze nevedia cesky a necitaju denne ezone :)
ale aj tak nerozumiem ako sa ti to podarilo spravit... fw konektor neexistuje dat naopak...

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 03 kvě 2008 10:06

prave to taky nechapu... jako zkouset to uz nebudu :D ale ze by to tam slo nejak zthua to prave vubec... nejspis je ten FW port na macbooku trosku volnejsi... nebo mam nejakej spatnej kabel...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 03 kvě 2008 10:15

mozno, inak ja uz som pred tym tuna varoval, predavaju sa velmi spatne kable jak na fw, tak na usb, a uz som sa stretol so situaciou, ze za problemy so zariadenim mohol kabel... mozes potom menit radice, ovladace, nadavat, hladat rady... a len preto ze si usetril 500 na kabli :)
(slusny fw kabel je relativne draha zalezitost a fakt je to tak, ze podla ceny poznas kvalitu, v tomto pripade)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 03 kvě 2008 15:41

kexik : divil by si sa , co ludia dokazu .. kamarat mi hovoril ze videl SIMMy zastrcene v doske naopak .. co je dost nerealne , kedze ten stredovy zarez, neni v strede ..

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 03 kvě 2008 15:57

pred chvilkou jsem zkousel jiny FW kabel a ten tam vubec obracene nejde do toho macbooku... ten co jsem k tomu mel je nejspis nejaky shit...
bohuzel jsem to zapojoval ve totalni tme ze jse vydel velky prd...
kazdopadne zvukovku mam poslat na reklamaci tak snad to dopadne dobre tahle moje VELKA chyba....

Odpovědět