Otázky kolem Delty 1010LT

Interní a externí zvuková rozhraní
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 09 zář 2008 22:46

mathi : prevodniky budu uplne rovnake ako v audiophile .. mozno oproti 1212m su slabsie tie prevodniky (papierovo) .. Ale zvuk nerobi len prevodnik , ale aj vsetko okolo neho ..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 09 zář 2008 22:47

tom : ak nahravas ticho a mas rovnu ciaru , tak niekto klame .. software , driver , ... absolutne ticho proste nemoze byt .. koor , ked je karta v PC .. tak je v okolo take rusenie , ze nemoze byt totalna nula ..

mathi
Příspěvky: 60
Registrován: 14 led 2008 10:48

Příspěvek od mathi » 09 zář 2008 23:33

Tom: díky za ochotu, stáhnu a srovnám

Pytkin: jistě, to vím, pak třeba kvalita kondíků a další věci, ale přece jen ty převodníky dělají docela dost

A s tou rovnou čárou jsem asi trošku fabuloval já...jistě, že absolutní ticho tam není, jen ten šum je pod měřitelnou oblastí daného software...tuším -110dB .. což je jistě neslyšitelné...pro člověka

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 10 zář 2008 08:19

No zkuste si to stahnout a poslechnout.. neco v tom bude, ale že by to ořezávalo viruse v basech nebo výškách nebo alespoň to hůř nahrávalo než má předchozí Juli@ to se říct nedá - není to Fireface >:)

Uživatelský avatar
kru
Příspěvky: 242
Registrován: 20 kvě 2003 08:50

Příspěvek od kru » 10 zář 2008 12:58

Ja mam deltu1010lt, do ni zapojeny syntaky a mikrofon a zvukove si nestezuju, spis jen me chybi vstupy.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 10 zář 2008 13:04

kru : dokup dalsiu ..

mathi
Příspěvky: 60
Registrován: 14 led 2008 10:48

Příspěvek od mathi » 10 zář 2008 13:22

Tak nakonec to vypadá, že do ní přeci jen půjdu a nakonec uvidím sám...v téhle cenové relaci, stejně neženu asi nic na stejné úrovni s podobnými parametry, pokud vůbec něco takové ještě někdo v tomhle segmentu nabízí. Pak už bych se musel poohlédnout asi někde jinde a na tohle momentálně nemám zdroje.

Dík všem, kdyby vás ještě něco napadlo do té doby, než budu objednávat...příští týden po výplatě ;) :D

Uživatelský avatar
kru
Příspěvky: 242
Registrován: 20 kvě 2003 08:50

Příspěvek od kru » 11 zář 2008 08:27

Pytkin: planoval sem to, ale asi pudu do neceho firewire a jen si to zesynchronizuju pres word clock. Zatim to resim malym mixem, do kteryho mam napojeny ne tak casto pouzivany veci.

jardatop
Příspěvky: 329
Registrován: 30 led 2008 19:03

Příspěvek od jardatop » 11 zář 2008 16:17

Pytkin píše:kru : dokup dalsiu ..
Lze mit v pocitaci vic 1010LT? Funguje to spolu? Co synchronizace a ovladace?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 11 zář 2008 16:25

Delta ovladac umoznuje (a synchronizuje) 4 karty ..

Uživatelský avatar
Drumer
Příspěvky: 326
Registrován: 06 úno 2008 13:14

Příspěvek od Drumer » 11 zář 2008 19:10

měl jsem dvě a uplně bez problémů,žádné nastavování, nic...

rrave
Příspěvky: 16
Registrován: 28 dub 2008 13:16

Příspěvek od rrave » 12 zář 2008 10:53

Mám ji cca 4 roky a funguje k naprosté spokojenosti (nahrávání demo snímků). Má sice papírově horší převodníky, ale v praxi bez problémů použitelné. (abych využil špičkové převodníky, musel bych mít špičkový celý nahrávací řetězec...a na to bych nejdřív musel vyloupit banku ;-)
...na Delta 1010LT nahráno např. album Zimohrátky - část je ke stažení na http://www.offsidestory.com/hudba.htm případně v lepší kvalitě na http://upload.bassdacastle.com/offside/ ... %20bezztr/

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 12 zář 2008 10:57

Ha, přesně to je to o čem mluvim. Musel by mit člověk cely řetězec nahravani v HQ jinak se přeci nevyplatí kupovat něco supr když to další polovina věcí degraduje.

Odpovědět