ovladac pro zvukovku - neoriginal - popisu...

Interní a externí zvuková rozhraní
Odpovědět
nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

ovladac pro zvukovku - neoriginal - popisu...

Příspěvek od nunu » 17 úno 2008 22:45

Vrazil jsem do pc jedinnou kartu co se mi tu nejak valela SB audigy. Potreboval bych ovladac ke dameportu, potrebuju z ni tahat jenom midi a nechce se mi instalovat ty sracky od creative. Potrebuju jen ten gameport, visty si ho nasly, ale nejak mam v nich problem s jinyma aplikacema, proto jsem zkusil dat staricke XP. Uz ted mne serou... Vizualne mnohem pomalejsi nez visty, alespon co se tyka IE, pismo min vyrazne a hlavne, nenajdou si driver k audigy -))) Zadnou jinou nemam, vsecko jsem povyhazoval...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 18 úno 2008 09:49

mas k nej cd? ak ano, nainstaluj driver tak, ze das automaticky hladat driver na cd... potom to budes mat bez creative sraciek

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu » 18 úno 2008 11:21

ee, vali se mi tady od nejakeho upgrade...Ale uz je to bezpredmetne, xp letely ven, jelikoz to nebyla chyba systemu, ale aplikace. Nejvic mi v xp vadil mnohem hure citelny text. Nevyporadal jsem se s tim a letely jak spinave pradlo.

Jeste jedna perlicka ke cereative. Cista instalace visty, vsechny aktualizace a po nainstalovani poslednich pikacovin z rodiny extras se pocitac vypinal cca 5min. Proste jsem dal vypnout a uz nebo restartovat a takovou malou chvilku jsem musel cekat. Jelikoz se mi to nikdy nestalo, a ted uz podruhe, sel jsem na to od lesa...Jedinny novy HW byla audigy... Takze kontrola po spusteni a hele, nejake cracky od creative, nainstalovaly se v ramci aktualizaci. Dal jsem je vypniut a od te doby se PC vypne tak do 5s, jelikoz v nem neni nic jineho nez vidle a sekvencer...

Tolik k me nevrazivosti j jedne firme -)))

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 18 úno 2008 11:44

mne sa vista na NTB hrozne pomali zapina a vypina ..

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu » 18 úno 2008 11:52

No, mne na notebooku jede pomaleji, ale oproti stolnimu PC fakt jenom o fous, ale to bude za a) pomalejsim diskem b) ma min RAM c) slabsi procesor ... Ale je to v radu sekund. A taky v tom notasu mam minimum veci, co nepotrebuju, to neinstaluju. A to nemam notebook, ale acera z te nove rady, jenze chovam se k tomu slusne a kdyz jsem videl co vydrzely acery v me byvale firme kde jsem byl, nemel jsem s tim vyrazny problem za ty prachy. Mam ho cca pul roku a jsem s nim fakt maximalne spokojen.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 18 úno 2008 13:04

nunu : ale 5 sec ? mne sa vista vypina 1-2 minuty ..

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu » 18 úno 2008 13:19

kvuli tobe to zmerim -) 24s totalni vypnuti, cca 4s do odhlasovaci screenu.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 18 úno 2008 13:59

aha .. no odhlasovaci screen je rychlo .. to ja ale nepovazujem za vypnutie :)

Odpovědět