Phonic firefly 808 vypadávanie a praskanie

Interní a externí zvuková rozhraní
Odpovědět
kiblik4

Phonic firefly 808 vypadávanie a praskanie

Příspěvek od kiblik4 »

Dobrý deň.
Chcel by som sa opýtať či by ste mi vedeli poradiť ohľadom zvukovej karty Phonic firefly 808.
Mam problém pri nahrávaní sa mi v nahrávke objavujú praskania. Stáva sa mi počas nahrávania zvukovej stopy že sa preruší a karta sa synchronizuje.
Používam DAW CUBASE 5.
Kartu mám zapojenú do PC cez firewire port. Ten port je súčasťou základnej dosky môjho PC.
Potreboval by som vedieť či to môže byť závada na zvukovej karte, alebo nekvalitný firewire port môjho PC.
Poprípade kontakt na nejaký servis. Zo stránky Phonic som si stiahol najakutuálnejší driver v tom to teda nebude. Skúšal som aj rôzne nastavenia softwaru ako aj hardwaru karty ale aj môjho PC.
Mám Vin7 64bit. IntelCore quad cpu 2,66 GHz ,Pamäť RAM 4GB čo je dosť silné na to aby mi karta išla bez problémov. Ešte čo som nevyskúšal je prídavný radič IEEE 1394 (FireWire) a nový FireWire kábel. Niekde na internete som sa dočítal že nejaký majiteľ tejto istej karty mal tiež tento problém dal to na technickú podporu u dodávateľa a oni mu dali druhú čo je pekné lebo to mal v záruke. A tá nová karta mu začala po pár mesiacoch robiť to isté. Zaujímalo by ma či je to bežný jav u týchto zvukových kariet. Ja ju v záruke nemám. Som druhy majiteľ.

komasix

Re: Phonic firefly 808 vypadávanie a praskanie

Příspěvek od komasix »

já sem měl ten stejnej problem s helixboardem... nikdy sem to uplně nevyřešil. mix šel z domu.
První k řešení je určitě samostatná karta firewire... doporučuje se texas instrument.

kiblik4

Re: Phonic firefly 808 vypadávanie a praskanie

Příspěvek od kiblik4 »

Ďakujem skúsim.

Odpovědět