Přepnuti mezi inter.a externi zvukovkou

Interní a externí zvuková rozhraní
Odpovědět
Morgis
Příspěvky: 4
Registrován: 27 zář 2007 10:07

Přepnuti mezi inter.a externi zvukovkou

Příspěvek od Morgis »

Mam takovi problem,vlastnim zvukovou kartu EMU 0404 a interni zvukovku Realtek AC97 a nevim jak přepnout na tu interni,defalutně je nako nastavena ta od EMU,potřebuju interni kuli připojeni sluchatek s mikrofonem,mužete mi pls poradit??

Uživatelský avatar
pateson
Příspěvky: 336
Registrován: 26 lis 2006 18:06

Příspěvek od pateson »

Mě u 0202 stačí zvukovku vypnout a jede interní, po zapnutí se přepne na Emu. Nic jsem neupravoval, pouze provedl instalaci. Nyní Win Vista, dříve XP, funkce stejná
Ale jináč su Moravák

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2737
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Příspěvek od bassline »

ovladaci panel> zvuky/zvukova zarizeni>zvuk>prehravani>vychozi zarizeni

Morgis
Příspěvky: 4
Registrován: 27 zář 2007 10:07

Příspěvek od Morgis »

bassline píše:ovladaci panel> zvuky/zvukova zarizeni>zvuk>prehravani>vychozi zarizeni
tam jsem samozřejmě taky koukal,ale mam tam jen toto E-DSP Wave [E400] a to je jen ta EMU 0404,po restartu pc je tam jen toto,vždy si musim poklikat na ikonu od EMU abych slyšel zvuk takže je vlastně vypla,ale ta interni nikde neni,poradte ještě něco pls :cry:

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6625
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak »

Tak jsou dve moznosti - bud tu interni mas v biosu vyplou, nebo k ni nemas nainstalovany driver.

Morgis
Příspěvky: 4
Registrován: 27 zář 2007 10:07

Příspěvek od Morgis »

Kermitak píše:Tak jsou dve moznosti - bud tu interni mas v biosu vyplou, nebo k ni nemas nainstalovany driver.
tak jsem koukl do biosu a je zapla a ovladače jsem pro jistotu přeinstaloval,zvukovku EMU mam asi 4měsice a ta interni mi předtim šla v pohodě,nemuže tam byt naka kolize?mezi tou EMU a Realtek?

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2737
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Příspěvek od bassline »

ved si pozri v divajs manazeri ci ti obe funguju...

Morgis
Příspěvky: 4
Registrován: 27 zář 2007 10:07

Příspěvek od Morgis »

ve spravci zařizeni mam jen tu EMU ,o realtek nikde nic

Odpovědět