Při přehrávání jde signál i do vstupu

Interní a externí zvuková rozhraní
Odpovědět
Atoss
Příspěvky: 165
Registrován: 31 pro 2006 14:19

Při přehrávání jde signál i do vstupu

Příspěvek od Atoss » 04 led 2014 23:18

Chtěl jsem se zeptat, jestli je v pořádku, že při přehrávání audia mi leze část signálu i do vstupu, viz. obrázek:
Co by případně mohlo být špatně zapojeno / nastaveno?

Uživatelský avatar
MDudas
Příspěvky: 2678
Registrován: 12 črc 2011 22:55

Re: Při přehrávání jde signál i do vstupu

Příspěvek od MDudas » 05 led 2014 00:43

Pokial nemas analogovy vstup uplne vypnuty, prevodnik moze "najst" nejaky uplne tichy ruch na hranici moznosti hardwaru.

Atoss
Příspěvky: 165
Registrován: 31 pro 2006 14:19

Re: Při přehrávání jde signál i do vstupu

Příspěvek od Atoss » 05 led 2014 10:59

Tak jsem k tomu ještě něco zjistil. Moje zvukovka má 2 výstupy Main a Monitorovací. Main výstupy a vystup IN mám spojené s mixem. Monitorovací výstupy mám napojené napřímo do druhých bedýnek. Signál se mi vrací do vstupu pouze pokud mám vypnutý mix. Nevím proč tomu tak je, ale když mix zapnu, tak tento efekt zmizí.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Při přehrávání jde signál i do vstupu

Příspěvek od Pytkin » 05 led 2014 11:31

IN vystup bude skorej vstup ne? Ked mas pult vypnuty, tak sa signal holt vracia .. To nikto negarantuje, ako sa zariadenie chova, ked je vypnute.. Preco ti to vlastne vadi ?

Atoss
Příspěvky: 165
Registrován: 31 pro 2006 14:19

Re: Při přehrávání jde signál i do vstupu

Příspěvek od Atoss » 05 led 2014 12:29

Pytkin: Jasně vstup IN :D
No pro běžnou práci to vlastně nevadí, protože to mám vždy zaplý i mix pult. Spíše jsem si toho všiml a zajímalo mě, jestli je to normální, jestli nemám něco třeba špatně nastaveného nebo není vadná zvukovka

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Při přehrávání jde signál i do vstupu

Příspěvek od Pytkin » 05 led 2014 12:38

nie .. to je ok .. cez vypnuty mix proste moze trochu signalu prechadzat ..

Odpovědět