Ahoj
Mám problém. Od chvíle, co jsem nainstaloval zvukovku EMU 0404 USB, tak me například youtube, quick time, Winfast ( televize v pc ) neprehrava zvuk, prehrava jen z integrovany, kterou sem vypl i v BIOSU, nadruhou stranu z ty zvukovky jede například BSP Player, vubec nechapu jak je to mozny ze některý prehravace jdou a nekery ne, hlavne bych potreboval aby mi sel QT, Youtube a TV v pc, s nastavenim u prehravacu sem si hral a nefunguje to.
Problém s přehrávání zvuku po instalaci nové zvukové karty
-
No moc Ti asi neporadím, leč měl jsem podobný problém s USB0202 (nešla ani nastavit hlasitost) a nakonec to vyřešil přeinstal systému. Rozhodně bych se nejprve pokusil co nejvíce vyčistit počítač od předchozích. Co más nastaveno jako preferované zvukové zařízení?
PS: nyní mi to funguje tak, že když je Emu vypnutá, tak se přehrává z interní a chci-li přehrávat z ní, musím ji zapnout před! spuštěním přehrávačů
PS: nyní mi to funguje tak, že když je Emu vypnutá, tak se přehrává z interní a chci-li přehrávat z ní, musím ji zapnout před! spuštěním přehrávačů
Ale jináč su Moravák
Machane, co mas za kartu v Start/Nastaveni/Ovladaci panely/Zvuky a zvukova zarizeni/Hlas ?
Ja tam mam pro prehravani i zaznam defaultne nastavenou integrovanou zvukovku (v mem pripade Realtek A97 Audio).
Pouze v aplikacich na tvorbu hudby (Sonar, Ableton, Audacity, aj.) mam nastavenou M-Audio Audiophile 192 pres ASIO ovladac.
Integrovanou zvukovku pouzivam pro Skype, You Tube, Windows Media Player, ad.
Podobne hybridne bys to mel mit nastavene i ty.
Ja mam jedny reprobedny pro Audiophile a jedny pro integrovanou zvukovku.
http://www.electrozone.cz/viewtopic.php ... &start=735
Zkontroluj si, jestli v tech Windows to mas take tak.
Ja tam mam pro prehravani i zaznam defaultne nastavenou integrovanou zvukovku (v mem pripade Realtek A97 Audio).
Pouze v aplikacich na tvorbu hudby (Sonar, Ableton, Audacity, aj.) mam nastavenou M-Audio Audiophile 192 pres ASIO ovladac.
Integrovanou zvukovku pouzivam pro Skype, You Tube, Windows Media Player, ad.
Podobne hybridne bys to mel mit nastavene i ty.
Ja mam jedny reprobedny pro Audiophile a jedny pro integrovanou zvukovku.
http://www.electrozone.cz/viewtopic.php ... &start=735
Zkontroluj si, jestli v tech Windows to mas take tak.
-
Nepotřebuješ dvoje repráky.
Stačí mít jedny aktivky a mezi nima a zvukovkou například MPatch2.
Má i regulovatelný Aux vstup, lze přepínat mezi hlavním stereo XLR vstupem a Aux vstupem (ten je asi řešen cinchem nebo mini stereo jackem).
Není nutné mít další pár repro - pokud to teda není zrovna záměr - a připravovat se o místo na stole.
Stačí mít jedny aktivky a mezi nima a zvukovkou například MPatch2.
Má i regulovatelný Aux vstup, lze přepínat mezi hlavním stereo XLR vstupem a Aux vstupem (ten je asi řešen cinchem nebo mini stereo jackem).
Není nutné mít další pár repro - pokud to teda není zrovna záměr - a připravovat se o místo na stole.
No, kdyz se srovna cas straveny s hledanim priciny a jejim slozitym odstranovanim a cas potrebny na preinstalovani Windows, tak bych osobne volil jednoznacne novou cistou instalaci oken a je to bez nervu, v pohode a jeste se uklidi system od balastu.
...so many knobs, so little time... (autor neznamy)