Problém se zvukem s externí zvukovkou Lexicon
Problém se zvukem s externí zvukovkou Lexicon
Zdravim, nedávno jsem si koupil externí zvukovku Lexicon Alpha s tím, že přes amplitube si budu doma v klidu nahrávat v rozumný kvalitě a všichni budeme šťastní. Ale tak nějak šťastnej nejsem. z Amplitubu nemůžů dostat rozumnej zkreslenej zvuk. Zvukovka nebo plugin? Při tlumení struny E je to navíc takový "uprděný", digitální. Myslim, že je nastavená dobře. Nějakej jinej kvalitní plugin, znáte? Neni to zvukovkou? Nebo prostě jsem čekal víc a tohle je normální? Případně byste doporučili jinou cestu jak si nahrát kvalitně a za rozumný peníze kytary do pc? Obávám se, že mi řeknete, že je to normální. Tak jak je možný že např. zvukový ukázky revalver pluginu co jsou u nich na stránkách zní fakt perfektně a u mě to zní jak z kanálu ... díky za radu.
1. moze byt ze ma ten lexicon prilis nizku impedanciu na hi-z vstupe. v tom pripade mas iste nejaku slapku s aktivnym bypassom (hocaky Boss), pripadne si dokup aktivny dibox.
2. skus simulanalog vst efekty (zadarmo). nie kazdemu sadne amplitube a nie kazdemu sadne guitar rig.
3. realne skreslenie je realne skreslenie. digital hra vzdy inak, plati aj pre pod a spol. nechcem aby to vyznelo ze digitalne skreslenie je nanic, ale je rozhodne ine
2. skus simulanalog vst efekty (zadarmo). nie kazdemu sadne amplitube a nie kazdemu sadne guitar rig.
3. realne skreslenie je realne skreslenie. digital hra vzdy inak, plati aj pre pod a spol. nechcem aby to vyznelo ze digitalne skreslenie je nanic, ale je rozhodne ine