Profire 2626 + IEE1394 + WIN 7 = no sound

Interní a externí zvuková rozhraní
Odpovědět
thiomash
Příspěvky: 16
Registrován: 06 pro 2011 16:47

Profire 2626 + IEE1394 + WIN 7 = no sound

Příspěvek od thiomash » 07 led 2013 21:29

Iste ste sa stretli uz s problemom ktory nastane ked pospajate konfiguraciu ktoru som uviedol v nazve temy.
Jednoducho takto to nefunguje a ak ano budem rad ked mi niekto poradi. Posledna nadej je pouzit v laptope Express kartu s TI chipom... tak drzte palce.

Za kazdu radu bduem povdacny

Uživatelský avatar
Jens Ludwig
Příspěvky: 214
Registrován: 31 říj 2007 00:12

Re: Profire 2626 + IEE1394 + WIN 7 = no sound

Příspěvek od Jens Ludwig » 07 led 2013 22:01

já jsem tuhle kombinaci používal na HP laptopu s Vistou a zvukovka hrála... nemáš někde problém s driverem?? vidí vůbec PC tu zvukovku??

teď z tebe nechci dělat tatara, ale máš připojenej zdroj?? FireWire jí nenakrmí...

thiomash
Příspěvky: 16
Registrován: 06 pro 2011 16:47

Re: Profire 2626 + IEE1394 + WIN 7 = no sound

Příspěvek od thiomash » 07 led 2013 22:08

no jooo ja mam zcela novej laptop Fujitsu Lifebook AH532, zda sa ze problem je naozaj v chpsete Express karty.. kedze M-Udio doporucuje Ti.
Napajanie vsetko OK, drivery posledne mozne stiahnute zo stranky M-Udia. Karta hraje skelo na starom PC ktory este mam doma.

cakam na express karty z anglicka potom sa uvidi ale je to well known problem. tak lne nahodou ci niekto nevie nejaky figel :)

thiomash
Příspěvky: 16
Registrován: 06 pro 2011 16:47

Re: Profire 2626 + IEE1394 + WIN 7 = no sound

Příspěvek od thiomash » 07 led 2013 22:09


Uživatelský avatar
K studio
Příspěvky: 69
Registrován: 03 bře 2011 11:58

Re: Profire 2626 + IEE1394 + WIN 7 = no sound

Příspěvek od K studio » 08 led 2013 00:50

Já míval s Profire 2626 nesmyslný problémy, dokud jsem nevyměnil AMD za Intel..

thiomash
Příspěvky: 16
Registrován: 06 pro 2011 16:47

Re: Profire 2626 + IEE1394 + WIN 7 = no sound

Příspěvek od thiomash » 08 led 2013 15:27

No jo moj notebook ma Intel i5... tak som si zavaril, na starom AMD som fungoval relativne stabilne. ak mi to nepojde zvazim prejst na USB zvukovku ale neviem co by bolo najvhodnejsie

Uživatelský avatar
Jens Ludwig
Příspěvky: 214
Registrován: 31 říj 2007 00:12

Re: Profire 2626 + IEE1394 + WIN 7 = no sound

Příspěvek od Jens Ludwig » 09 led 2013 01:46

máš li možnost - zkus řadič s TI chipsetem...

Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 10:43

Re: Profire 2626 + IEE1394 + WIN 7 = no sound

Příspěvek od Ondrash » 09 led 2013 11:08

Ahoj. Kupoval jsem si Profire 2626 na live a musím říct, že mám s kartou takové problémy, že jakmile našetřím nějaké peníze, tak jde hned pryč. Sebemenší výpadek, přerušení kontaktu a musím restartovat notebook. Navíc mi karta nenajede třeba hned na poprvé, apod. S Profire jsem opravdu šlápnul vedle a vůbec s ním nejsem spokojenej. Notebook mám Dell Latitude. Půjdu do RME řešení přes USB.

thiomash
Příspěvky: 16
Registrován: 06 pro 2011 16:47

Re: Profire 2626 + IEE1394 + WIN 7 = no sound

Příspěvek od thiomash » 09 led 2013 14:48

ano ano.. kartu s TI chipom uz kadym dnom ocakavam. Ja Mam kartu len v studiu ale Ondrash suhlasim s tebou ze ta konektivita je naozaj velmi citliva. RME je pre mna trosku nad financnymi moznostami :)

Uživatelský avatar
K studio
Příspěvky: 69
Registrován: 03 bře 2011 11:58

Re: Profire 2626 + IEE1394 + WIN 7 = no sound

Příspěvek od K studio » 09 led 2013 17:21

Ondrash píše:Ahoj. Kupoval jsem si Profire 2626 na live a musím říct, že mám s kartou takové problémy, že jakmile našetřím nějaké peníze, tak jde hned pryč. Sebemenší výpadek, přerušení kontaktu a musím restartovat notebook. Navíc mi karta nenajede třeba hned na poprvé, apod. S Profire jsem opravdu šlápnul vedle a vůbec s ním nejsem spokojenej. Notebook mám Dell Latitude. Půjdu do RME řešení přes USB.
Tak nějak. Já míval ty problémy s načtením, psávalo mi to něco jako: "cyklická redundantní chyba" :shock: . Probléme jsem měl ale jen s jedním PC, ve kterém bylo AMD. Jinak nikde jinde (V terénu s IBM notesem, či na jiných PC bez problému).

Uživatelský avatar
Jens Ludwig
Příspěvky: 214
Registrován: 31 říj 2007 00:12

Re: Profire 2626 + IEE1394 + WIN 7 = no sound

Příspěvek od Jens Ludwig » 09 led 2013 18:39

já kartu používal na PC s integrovaným řadičem s TI chipsetem a nikdy jsem nezaznamenal jediný problém

thiomash
Příspěvky: 16
Registrován: 06 pro 2011 16:47

Re: Profire 2626 + IEE1394 + WIN 7 = no sound

Příspěvek od thiomash » 29 led 2013 14:59

Tak ako som slubil podelim sa o vysledok badania a dufam ze pomoze komukolvek kto ma podobny problem.
takze som teda pouzil novy Express Kart s TI chipom, presnejsie Belkin USB 2.0 and FireWire Express Card F5U506 kupena na Ebay za cca 20E po zapojeni sa jej nechcelo velmi spolupracovat ale nakoniec sa chytila. po pripojeni Profire bezi vsetko v poriadku bez problemov.

takze kto ma problem naozaj treba TI chip teda z mojej skusenosti.

Diki vsetkym za ohlasy

Odpovědět