Ahoj!
Mám novou babyface z druhé ruky ( ještě 5 měsíců záruka )
Když naroutuju signál ( at uz mikrofoní vstup , nebo audio z DAW ) do FX jednotky ( reverb a echo ) tak zefektovaný signál z FX return
se vrací takovej poškozenej a s kovovym brumem..
Samotný zvuk ok i vstup mikrofonu bez FX ok..
Asi reklamace co? Nebo nějaké podobné zkušenosti někdo?
P.
Rme baby face - problem FX
Re: Rme baby face - problem FX
Resetoval sem nastaveni jen v Totalmixu ( to si asi nemyslel? ) a preinstaloval posledni driver. Zkusim firmware a totalmix sem myslel ze je součástí driver instalace- ještě zjistim.
diky
diky
po updatu firmware - vse v poradku - myslel sem si ze je soucasti instalace poslednich driver updates...
diky.
Jinak babyface slape vyborne..
diky.
Jinak babyface slape vyborne..
zapoměl sem poděkovat za vyřešení předchozí záležitosti.
Ted aniž bych měl nějaké komplikace - jenom sem si kontroloval nastavení babyface - v jejim zakladnim nastaveni fireface USB settings
mám nastaven clock source: internal - v logicu v projects settings - general je sync: internal také.. je to takhle v pořádku? Patrně debilní otázka , ale nestydim se zeptat..
DAW asi s klasickým vztahem clock - master / slave nemá co do činění, že? jelikož sam o sobě žadné clock info negeneruje, že? Pak tedy k čemu je záložka sync v logicu?
Ted aniž bych měl nějaké komplikace - jenom sem si kontroloval nastavení babyface - v jejim zakladnim nastaveni fireface USB settings
mám nastaven clock source: internal - v logicu v projects settings - general je sync: internal také.. je to takhle v pořádku? Patrně debilní otázka , ale nestydim se zeptat..

Ehm - synchronizace s externím zařízením (rekordér apod.)? Nebude to synchronizace co se audia týče - ta se obvykle nastavuje v Control Panel zvukové karty. Tohle je synchronizace projektu ve smyslu "Play spouštím v Logicu" vs "Play spouštím jinde a Logic reaguje podle toho". Ale vařím jen z odhadu 
P.

P.
jo to bude asi neco takoveho..
jelikoz zrovna resim nejaky zasekavani midi z maschine do logicu , tak sem se koukal vsude mozne a napadlo mi tohle.. ale master clock jde z babyface to je jasny..

Bacha na to - nemíchat dohromady! Clock pro audio je jedna věc a clock synchronizační pro tyhle věci (vlastně MMC) je věc druhá, ta nemá s babyface (v tomhle případě) nic společného 
P.

P.