prosim o radu:zdravim potreboval bych si nahrat svuj Rap a nebo Zpevy a nedari se mi natsavit zvukovku Rme Babyface ve Windows 7 aby mi nahravala Mikrofon,nevim kde delam chybu ,ale nejde mi to a porad mi v nahravce z mikrofonu do Cubase 7 se objevuje jednak sum a nejake praskani,zkousel sem i v Magic Sequoia a tam to zase pro zmenu nepraska ,ale sumi ,

jinak mikrak mam Shure SM 58 a pocitac mam iMac 4 jadrovy latence je kolem 2-4ms ,dale nevim jak mam nastavit funkci v Total mixu tak abych mohl slyset v realnem case mikrofon ve sluchatkach ,v Mac mam jak OSX Capitan tak i Windows 7 pro x64 s Cubase 7 ,jsem z toho uplne paf

,zkousel jsem to nastavit,ale uz v tom mam zmatek a prijde mi ze sem do cele prekombinoval a ted nevim jak se z toho vymotat,pomuze nekdo ochotny treba pres Teamwiever?nekde delam chybu ,ale nevim vazne kde porad se motam dokola a nejde mi ztoho dostat kvalitni nahravaci zvuk z mikrofonu.mozna by mi pomohlo i vymazani total mixu a nastaveni do puvodniho stavu ,ale to taky nevim jak. prosim take nekoho kdo ma RME babyface a uz umi s kartou pracovat,mi to prijde hrozne slozite na nastaveni,nevim kde delam chybu.dekuji za jakekoliv pripadne rady.