Rme Babyface nastaveni ve Windows 7

Interní a externí zvuková rozhraní
dream
Příspěvky: 22
Registrován: 27 dub 2016 20:48

Rme Babyface nastaveni ve Windows 7

Příspěvek od dream »

prosim o radu:zdravim potreboval bych si nahrat svuj Rap a nebo Zpevy a nedari se mi natsavit zvukovku Rme Babyface ve Windows 7 aby mi nahravala Mikrofon,nevim kde delam chybu ,ale nejde mi to a porad mi v nahravce z mikrofonu do Cubase 7 se objevuje jednak sum a nejake praskani,zkousel sem i v Magic Sequoia a tam to zase pro zmenu nepraska ,ale sumi , :D jinak mikrak mam Shure SM 58 a pocitac mam iMac 4 jadrovy latence je kolem 2-4ms ,dale nevim jak mam nastavit funkci v Total mixu tak abych mohl slyset v realnem case mikrofon ve sluchatkach ,v Mac mam jak OSX Capitan tak i Windows 7 pro x64 s Cubase 7 ,jsem z toho uplne paf :D ,zkousel jsem to nastavit,ale uz v tom mam zmatek a prijde mi ze sem do cele prekombinoval a ted nevim jak se z toho vymotat,pomuze nekdo ochotny treba pres Teamwiever?nekde delam chybu ,ale nevim vazne kde porad se motam dokola a nejde mi ztoho dostat kvalitni nahravaci zvuk z mikrofonu.mozna by mi pomohlo i vymazani total mixu a nastaveni do puvodniho stavu ,ale to taky nevim jak. prosim take nekoho kdo ma RME babyface a uz umi s kartou pracovat,mi to prijde hrozne slozite na nastaveni,nevim kde delam chybu.dekuji za jakekoliv pripadne rady. :(
Naposledy upravil(a) dream dne 01 kvě 2016 09:33, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3248
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Rme Babyface nastaveni ve Windows 7

Příspěvek od pavlii »

Asi by bylo dobré začít od začátku, čili vzít si do ruky manuál a projet zapojení+nastavení. Všechno je tam popsáno, obzvlášť kap. 20 se bude hodit.

P.

dream
Příspěvky: 22
Registrován: 27 dub 2016 20:48

Re: Rme Babyface nastaveni ve Windows 7

Příspěvek od dream »

ahojky dekuji ,nevim jestli jsem tatar :).,ale fakt uz nevim, mam manual v EN a DE a sem ztoho fakt v prdeli:).nemohl by si mi to nastavit pres vzdalenou plochu?

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3248
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Rme Babyface nastaveni ve Windows 7

Příspěvek od pavlii »

Mno za normálních okolností bych to viděl na instalaci ovladačů, puštění Cubase, výběr ASIO ovladače, nastavení vstupů/výstupů (vstup aspoň jeden, ten pro mikrofon) a musí to nahrávat jako fík.

P.

dream
Příspěvky: 22
Registrován: 27 dub 2016 20:48

Re: Rme Babyface nastaveni ve Windows 7

Příspěvek od dream »

jo draku to vsechno sem udelal ,ale mi se tam porad plete ten total mix fx neco sem tam poklikal a uz to nehraje vubec.pridal sem audio stopu v Cubase nastavil ji na Mono mam nastaveno Asio a presto ani ton nic.chci se zeptat bude mi nahravat mikrofon i kdyz nebude zaply ten total mix fx a uslysim ho ve sluchatkach?jde to nejak nastavit primo v samotne zvukovce Babyface?

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3248
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Rme Babyface nastaveni ve Windows 7

Příspěvek od pavlii »

Ano, to už je věc total mixu, jak a co si nastavíš c něm. Jak jsem psal - strana 20 a dál v manuálu. TotalMix jako takový vypnout nejde, ale musíš si nastavit/vypnout v něm, co chceš/nechceš.

P.

dream
Příspěvky: 22
Registrován: 27 dub 2016 20:48

Re: Rme Babyface nastaveni ve Windows 7

Příspěvek od dream »

diky moc :).uz se mi povedl zapojit mikrofon a konecne to zni ciste a bez selestu.super zatim diky moc :)

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3248
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Rme Babyface nastaveni ve Windows 7

Příspěvek od pavlii »

Uffff 8)

P.

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Re: Rme Babyface nastaveni ve Windows 7

Příspěvek od Venti »

Totalmix je najviac. Treba sa ho naucit pouzivat, potom uz nebudes chciet nic ine.
Zda sa mi ze existovalo aj video po cesky, kde sa vysvetlovalo ako s nim robit, neviem ho vsak najst. Priamo ale RME ma svoje videa, kde vysvetluju vsetko dopodrobna.

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1281
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: Rme Babyface nastaveni ve Windows 7

Příspěvek od Prvotsky »

POUZIVATE NEKDO VE STAND ALONE MODE? podle toho co sem četl by mělo fungovat jen stačí zapnout s užitím externího zdroje?

Uživatelský avatar
m4x
Příspěvky: 462
Registrován: 12 lis 2009 20:18

Re: Rme Babyface nastaveni ve Windows 7

Příspěvek od m4x »


Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1281
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: Rme Babyface nastaveni ve Windows 7

Příspěvek od Prvotsky »

Diky - mrknu.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1281
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: Rme Babyface nastaveni ve Windows 7

Příspěvek od Prvotsky »

pardon - ve kterém dílu se dočtu o stand alone modu bez použití počítače a tedy total mix?

nikde to tam nevidím .. sem slepý?

Uživatelský avatar
48cube
Příspěvky: 168
Registrován: 14 úno 2013 13:36

Re: Rme Babyface nastaveni ve Windows 7

Příspěvek od 48cube »

Stand-Alone Mode, EN manual str. 86 - 89.

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1281
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: Rme Babyface nastaveni ve Windows 7

Příspěvek od Prvotsky »

jj uz sem u toho taky zkoncil. dekuju

Odpovědět