RME Babyface Pro

Interní a externí zvuková rozhraní
Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3247
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: RME Babyface Pro

Příspěvek od pavlii »

S mikrofonem Sputnik? ;-)

Ale jasně - poznámka byla i předtím na nastavení Logic, takže při standardním nastavení se mu v tomhle případě opravdu nahraje jen jeden kanál. Tím spíš si stojím za tím, co jsem napsal.

P.

Uživatelský avatar
tony9
Příspěvky: 1836
Registrován: 04 zář 2003 23:51

Re: RME Babyface Pro

Příspěvek od tony9 »

Pavli, podívej se, mně je to v podstatě jedno. Já sem uvažoval, tak že když chce mít dvě stopy, tak má dva zdroje. Toť vše.

merlinhz
Příspěvky: 34
Registrován: 16 lis 2016 11:13
Vybavení

Re: RME Babyface Pro

Příspěvek od merlinhz »

moja chyba, mal som zle nastaveny Logic, presiel som na Mac a pomaly sa dotoho dostavam...
inac zvukovka slape ako ma, neporovnatelny rozdiel oproti starej Rolland zvukovke, ale tak je to uplne ina cenova kategoria...

jedine co ma stve ze ked mam pitch correction nastaveny a zapnuty input monitoring, tak v sluchatkach mam stale nejaku tu 1ms rozdiel ... da sa to vobec este nejak vyladit ? buffer mam v logicu nastaveny na 32

vdaka vsetkym este raz, som amater a vase rady mi pomohli :) mam sa co ucit

Uživatelský avatar
tony9
Příspěvky: 1836
Registrován: 04 zář 2003 23:51

Re: RME Babyface Pro

Příspěvek od tony9 »

Já su s tou kartou, taky spokojený.
Před tím sem měl Alesis I/O 26. všichni tu na Alesis nadávali, ale já sem byl s tou kartou spokojený.

Vypni si ten input monitoring a pitch correction se dá snad taky použít až postprodukčně.

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3247
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: RME Babyface Pro

Příspěvek od pavlii »

Tony9 pohoda, mě to je koneckonců taky fuk.

2merlin - 1ms rozdíl.......slyšitelný......ještě, že jsem prakticky vyměnil koníčka, jsem evidentně hluchý 8)

P.

merlinhz
Příspěvky: 34
Registrován: 16 lis 2016 11:13
Vybavení

Re: RME Babyface Pro

Příspěvek od merlinhz »

1,4ms mi ukazuje Logic, ked zapnem inputmonitoring pri tom pitch correction to je pocut, ked pitchcorrection vypnem tak to ide dobre ..

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3247
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: RME Babyface Pro

Příspěvek od pavlii »

Já bych šacoval, že Logic kecá (respektive ukazuje jen část té latence). Ale to nemusíme řešit v tomhle vlákně, ať to nešpiníme :-)

P.

merlinhz
Příspěvky: 34
Registrován: 16 lis 2016 11:13
Vybavení

Re: RME Babyface Pro

Příspěvek od merlinhz »


hightimes
Příspěvky: 29
Registrován: 26 lis 2011 14:31

Re: RME Babyface Pro

Příspěvek od hightimes »

Merlinhz: Mimo témy - mas zapojeny mic priamo do babayface?

merlinhz
Příspěvky: 34
Registrován: 16 lis 2016 11:13
Vybavení

Re: RME Babyface Pro

Příspěvek od merlinhz »

ano mam zapojeny priamo do babyface, ale planujem kupit poriadny preamp ..takze si tu idem zas pytat radu do coho investovat :D

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1281
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: RME Babyface Pro

Příspěvek od Prvotsky »

Jde naroutovat v total mixu primo suchy mikrofoni vstup ( nebo s pouzitim total fx ) rovnou do sluchatek bez latence. Ja osobne ale kdyz mam 128 buffer tak nejake zasadni zpozdeni nevnimam i kdyz vedu signal zkrz ableton a efekty. Bude to nejspis otazka pitchcorrection. Ten bych urcite pouzival az jako post efekt.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Odpovědět