RME Fireface 400

Interní a externí zvuková rozhraní
Odpovědět
fugamortis
Příspěvky: 49
Registrován: 04 úno 2008 16:37

RME Fireface 400

Příspěvek od fugamortis » 29 bře 2011 12:59

Neviete mi prosim niekto povedat, preco mi ta zvukovka praska ? Akoze nie jeden lup sem tam, ale celkom casto, aky driver pouzivate ? Akoze dost ma to stve, toto by som od zvukovky tejto kategorie uz neceakal... ale inak je fajn...
vdaka, J.

Uživatelský avatar
PELF
Profesionál
Příspěvky: 1986
Registrován: 12 dub 2007 12:03

Re: RME Fireface 400

Příspěvek od PELF » 29 bře 2011 13:09

co třeba zvýšit buffer
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: RME Fireface 400

Příspěvek od Pytkin » 29 bře 2011 13:46

alebo iny FW radic ?

fugamortis
Příspěvky: 49
Registrován: 04 úno 2008 16:37

Re: RME Fireface 400

Příspěvek od fugamortis » 29 bře 2011 13:51

Buffer mam na 1024 nech nezerem, a mam ju zapojenu cez FW do mac booku pro, neviem nevim teda som z toho jelen

Martin
Příspěvky: 847
Registrován: 04 dub 2004 14:10

Re: RME Fireface 400

Příspěvek od Martin » 29 bře 2011 15:01

pokud je to nový mac booku pro, tak ti moc zvukovek plnohodnotně nepojede.
nový mac book pro je velký průser.
apple vydává jednu aktualizaci za druhou a pomocí omezení výkonu jednotlivých komponent se snaží o stabilitu.

ty tam jsou časy slávy, kdy apple rovnal se "stabilní" a bez virů.
dnes bez antiviru ani rána.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: RME Fireface 400

Příspěvek od Pytkin » 29 bře 2011 15:24

no 1024 je uz dost .. to uz by fungovat mohlo .. a prska to aj pri malom zatazeni ? ked otvoris novy dokement a pridas prvu audio stopu ?

fugamortis
Příspěvky: 49
Registrován: 04 úno 2008 16:37

Re: RME Fireface 400

Příspěvek od fugamortis » 30 bře 2011 14:06

Praveze puka aj tak, ale nie vzdy, niekedy zacne niekedy nie... je to divnée :!:

Odpovědět