Tak jak koukám,pan Milan buď nemá rád prodej veškerých starých zvukových karet a nebo chce,aby si každý koupil radši novou z Disku.No nic proti,pokud vím,tak jsem s ním několikrát komunikoval už když jsem kupoval USB Swissonic nebo zmíněný Aardvark a nikdy nepadla by? jediná zmínka o tom,že ten či onen hardvare má nějaké chyby,ale to už je úděl uživatele,KUP si to ode mě a už to neprodávej,je to k ničemu...

.
No myslím,že vědomosti (pokud to někdo prodává jako distributor) jsou bohaté,ale nemělo by se to přehánět,vždy? i nový hardvare má vždycky mouchy.
Jinak s Aardvarkem jsem nadmíru spokojen,takže kdyby se ho někdo chtěl zbavit,PROSÍM nabídněte mi ho,rád bych nahrával do 8mi vstupů současně,kvalitně a za dobrou cenu

.
Ovladače na XP chodí bezchybně včetně 24bit/96Khz DSP efekty na 24bit/48Khz.Co se týče realtime hraní,myslím,že (je to můj názor),že na to se audio karty v PC asi těžko hodí,ale protože se elektronickou hudbou nezabývám,nikdy to ani nevyužiju.
Takže jestli někdo tuhle kartu máte a je tak špatná jak se o ní píše,tak SEM s ní,budu vám vděčný.
Díky