Zdravím,
resim takovou otazku ohledne vysledneho zvuku po zapojeni syntaku do zvukovky a prosim o radu. Syntak mam zapojeny do Focusrite scarlett a po pripojeni do mixu v DAW to zni dost slusne, bez sumu, celkem i prostorne…(k tomuto jsem dosel po procteni ruznych diskuzi a clanku na netu, ze zacatku to byla celkem katastrofa), jen co nejak nemuzu nikde najit je, jak docilit toho, aby byl zvuk pres zvukovku zkratka jeste vernejsi, temer stejny kdyz ho slysim primo ze syntaku a ne ze zvukovky. Diky moc za jakykoli postreh. Zda je investice do mega drahe zvukovky jedine reseni….Diky
Výsledný zvuk v DAW
Re: Výsledný zvuk v DAW
Jak to myslíš zvuk přímo ze synťáku? To znamená přes sluchátka a nebo nějaký aparát?
Re: Výsledný zvuk v DAW
Pokud není zaznamenaný zvuk stejný jako ze sluchátkového/linkového výstupu synthu, tak je něco špatně. Tedy pokud se liší moc. Sluch. výstup může něco málo se zvukem udělat a jak píše tony9 - plechové repro může udělat hodně (charakter toho kterého repra).
Každopádně tohle není zvukovka, která by nějak zásadně měnila zvuk. Takže to bude buď klasicky "mezi klávesnicí a židlí" (můj tip - vzhledem k popisu co se dělo) nebo různým poslechem.
P.
Každopádně tohle není zvukovka, která by nějak zásadně měnila zvuk. Takže to bude buď klasicky "mezi klávesnicí a židlí" (můj tip - vzhledem k popisu co se dělo) nebo různým poslechem.
P.