Zapojování a vypojování zvuk. karty

Interní a externí zvuková rozhraní
Odpovědět
Martin_Pan
Příspěvky: 6
Registrován: 26 bře 2012 23:12

Zapojování a vypojování zvuk. karty

Příspěvek od Martin_Pan » 06 kvě 2012 00:14

Ahoj, chci si koupit Focusrite Saffire Pro 24 pro Maca na koncerty. Doma bych ji rád měl zapojenou v PC. Dá se jen tak zapojovat a vypojovat z PC, jak si to představuju bez problémů? Díky M.

Wohma
Příspěvky: 1656
Registrován: 05 říj 2007 08:30

Re: Zapojování a vypojování zvuk. karty

Příspěvek od Wohma » 06 kvě 2012 00:41

Mam predchozi generaci a zaroven v podstate shodnej model, Focusrite Saffire LE. Uprimne receno moc nechapu, na co se ptas, ale s vypojovanim a zapojovanim nemam potize :) Funguje to stejne jako u USB zvukovek, proste zapojis a jedes, muzes vypojovat a zapojovat bez restartu do libosti. Akorat po probuzeni z rezimu spanku je nekdy potreba prave vypojit a zapojit, jinak zadnej problem nepozoruju.

Martin_Pan
Příspěvky: 6
Registrován: 26 bře 2012 23:12

Re: Zapojování a vypojování zvuk. karty

Příspěvek od Martin_Pan » 06 kvě 2012 00:51

Myslel jsem tím, že když mám interní zvukovku, tak ta má svoje ovladače a když tam dám externí, té musím nainstalovat jiné. No a pak když tu externí odpojím, jestli počítač v pohodě přejde k té interní. Mám pocit, že jsem někdy četl, jak tohle někdo řešil, že mu to nefungovalo.

Kelley
Příspěvky: 253
Registrován: 10 bře 2009 14:09

Re: Zapojování a vypojování zvuk. karty

Příspěvek od Kelley » 07 kvě 2012 21:06

Není problém mít nainstalováno víc ovladačů k různým zvukovkám. Pak je akorát přepneš v ovládacích panelech/zvukových zařízeních (či jak se to jmenuje) nic se nemusí přeinstalovávat. Problém by mohl nastat kdyby ta externí a interní zvukovka v PC měly třeba stejný chipset, což tady nejspíš nehrozí...

Martin_Pan
Příspěvky: 6
Registrován: 26 bře 2012 23:12

Re: Zapojování a vypojování zvuk. karty

Příspěvek od Martin_Pan » 08 kvě 2012 12:47

Ok. Díky M.

Uživatelský avatar
boro
Příspěvky: 369
Registrován: 27 led 2004 12:53

Re: Zapojování a vypojování zvuk. karty

Příspěvek od boro » 09 kvě 2012 14:22

Bez problemov vo WIN7. Neviem ako je to s Macmi, ale ja som si kontroloval, ci firewire chipset v notebooku je v sulade s tymto PDFkom

http://www.focusrite.com/answerbase/en/ ... bility.pdf

Odpovědět