prisiel konecne cas kedy by som mal dokupit nejake kvalitnejsie audio vybavenie ako Audigy 2 platinum

mam sice Maudio audiophile ale to tak akurat k notebooku...
ako monitory pouzivam Fostex PM1-MK2
viem ze takychto tem je tu milion, pokojne to zmazte, ale v tolkych topicoch sa uz neda vyznat

tak by som sa rad spytal zasvatenych
moje zakladne poziadavky v tomto poradi:
-kompatibilita a stabilita (nech sa to nemlati s ostatnym HW, nech to ide pod XP, nech to ide vo FL studiu, nech cez to je schopny nahravat Cooledit, nech to nepada

2x symetricky a zaroven nesymetricky vstup
+ 2x symetricky vystup s priamou regulaciou gainu
+ vystup na sluchatka s regulaciou
-priama regulacia master hlasitosti cez klavesnicu (na monitoroch to neide, creativka to dokaze)
-naradsej rovno PCI s externou krabicou s konektormi, ale moze byt aj externa cez FW ci USB
-cenova relacia, co ja viem, 250 euro (papierovo vyhovuje napr. toto http://www.maudio.co.uk/products/en_gb/ ... ckPro.html )
jedine znacky co som zazil su Maudio a Creative a napriklad som zazil, ze Maudio je "pain-in-the-arse" pokial ide o stabilitu a drivery
preto sa pytam vas lebo najdolezitejsie su skusenosti, papierovo by som si toho ponavyberal, hajahaaj

Dakujem dopredu
D.
edit: zabudol som, mic mam RH sound SM1-A... ja viem, dostal som ho ako darcek, tak ho uz nevyhodim