Zasumela zvukovka
Zasumela zvukovka
Mam obecne problem s sumem na zvukovce Soundmax na desce Asus P5B. Sumi pri nahravani pres mikrofon (to bych jeste pochopil), ale sumi i kdyz pocitac zrovna tvrde "pracuje" - tzn. jeho hrabani vydava sum (jak v repracich pripojenych do zadu, tak ve sluchatkach pripojenych dopredu). Myslite, ze je to problem laciny zvukovky, nebo to muze byt necim jinym?
Re: Zasumela zvukovka
lacna zvukovka, slabe tienenie , asizoltan82 píše:Mam obecne problem s sumem na zvukovce Soundmax na desce Asus P5B. Sumi pri nahravani pres mikrofon (to bych jeste pochopil), ale sumi i kdyz pocitac zrovna tvrde "pracuje" - tzn. jeho hrabani vydava sum (jak v repracich pripojenych do zadu, tak ve sluchatkach pripojenych dopredu). Myslite, ze je to problem laciny zvukovky, nebo to muze byt necim jinym?
mne to robilo tiez, ked disk pracoval pocul som to v reprakoch
Jakou jsi mel zvukovku?
Tohle dělá takřka každá integrovaná zvukovka, s tim nic neuděláš. Teda uděláš, koupíš jinou, neintegrovanou
..
na skype to uplne postacuje ..
to nie je zvukovka ako taka, to je bud spatne navrhnuta doska alebo tiez biedny zdroj.
Je fakt, že to neni nutně zvukovkou jako takovou, protože když jsem normální PCI kartu napojil tak, abych měl připojený ty přední konektory na bedně, bzučelo to v nich úplně stejně...
v tom pripade si kup kvalitny zdroj. ak tam mas nejaky hnoj ktory si kupil s lacnou skrinkou, tak je to aj vhodne s ohladom na bezpecnost dat na hdd aj dalsich komponentov. na zdroji sa neoplati setritSadLuck píše:Je fakt, že to neni nutně zvukovkou jako takovou, protože když jsem normální PCI kartu napojil tak, abych měl připojený ty přední konektory na bedně, bzučelo to v nich úplně stejně...
No jinej zdroj bych klidne mohl koupit, ale stejne bych asi koupil nejakou lepsi zvukovku.
Jakou byste mi doporucili (za nejakou rozumnou cenu)? Rad bych ji pouzival i ke kvalitnimu nahravani zvuku pres mikrofon.
Jakou byste mi doporucili (za nejakou rozumnou cenu)? Rad bych ji pouzival i ke kvalitnimu nahravani zvuku pres mikrofon.
proti tomu co mas uplne hocijaku... M-Audio ma vyborny pomer cena/vykon/spolahlivost. presny typ si vyber podla vstupov/vystupov, co potrebujes...
Jaky maji vyhody ty externi zvukovy karty?
pri tych lacnych pokial to mas k PC, tak ziadne.
interna karta je spolahlivejsia, externa je mobilnejsia a vyhodou je ze ju mozes prenasat medzi viacerymi pc vratane laptopov. externe maju obvykle aj vacsiu latenciu
u externi zvukovky treba do USB mas vyhodu prenositelnosti mezi PC, notebookem, whatever...jinak treba ta EMU 0404 USB ma proti svym sestrickam vyhodu v tom, ze ma vystup na sluchatka, regulaci hlasitosti, phantoma a tak...pokud externi levna karta, sel bych do EMU 0404 USB...kdyz interni PCI, koupil bych si znovu EMU 1212M kterou mam...