znáte fungující PCMCIA Firewire řadič?

Interní a externí zvuková rozhraní
Didgenaut
Příspěvky: 36
Registrován: 06 bře 2008 22:22

znáte fungující PCMCIA Firewire řadič?

Příspěvek od Didgenaut » 27 úno 2009 15:23

fungující s jakoukoliv firewire zvukovkou (možno připsat s jakou), díky moc za tipy

Uživatelský avatar
judik
Příspěvky: 192
Registrován: 08 říj 2007 11:22
Vybavení

Příspěvek od judik » 27 úno 2009 20:34

hlavní je jakou to má čipovou sadu ... já jsem řešil problém, jaký řadič zvolit pro Echoaudio - fire 2 a po přečtení několika rad jsem zvolil řadič se sadou Texas Instrument (TI) a jsem maximálně spokojen. S VIA sadou si to ani neškrtlo ...

Didgenaut
Příspěvky: 36
Registrován: 06 bře 2008 22:22

Příspěvek od Didgenaut » 27 úno 2009 21:09

mno já právě zvolil kartu axago AFW-50 s čipovou sadou TI a stejně mi to s Alesis IO 14 neběží

Mercy
Příspěvky: 30
Registrován: 01 lis 2003 09:18

Příspěvek od Mercy » 27 úno 2009 23:34

Toto je odporúčanie Alesisu pre PCMCIA Laptop Cards:

Belkin F5U513 or F5U513vea1 3 6-pin FW 400 Ports
Belkin F5U512 or F5U512-APL 3 6-pin FW 400 Ports
Adaptec FireConnect3 AFW1430A 3 6-pin FW 400 Ports
Manhattan Mercury 2 6-pin FW 400 Ports

Didgenaut
Příspěvky: 36
Registrován: 06 bře 2008 22:22

Příspěvek od Didgenaut » 27 úno 2009 23:38

v čr neseženeš ani jednu

elxerion
Příspěvky: 5
Registrován: 24 led 2008 16:25

Příspěvek od elxerion » 28 úno 2009 12:14

TI by melo jit. koupil jsem si fireface 400, mam book thinkpad T61, chipset firewire ricoh = shit na audio, nepomohl ani PCMCIA firewire s TI, protze ricoh chip kontorluje jak ieee1394 tak pcmcia..koupil jsem tedy jeté vaio s TI chipsetem a vse slape, jak fireface, tak kamosova 1616M. bohuzel vetsina novych booku jiz nema TI chipsety ((

Didgenaut
Příspěvky: 36
Registrován: 06 bře 2008 22:22

Příspěvek od Didgenaut » 28 úno 2009 12:39

vzdal jsem to, než měnit notebook či složitě schánět fungující řadič tak zvukovku prodávám a vrácím se k bezproblémově kompatibilnímu USB.

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 28 úno 2009 13:24

A proc si ten radic jednoduse nekoupis v zahranici?

Didgenaut
Příspěvky: 36
Registrován: 06 bře 2008 22:22

Příspěvek od Didgenaut » 28 úno 2009 14:15

protože je to jednoduše složitější, cenově nevýhodnější ( ofic. podp. řadiče stojí od 2500) a stejně by to s tím nemuselo fungovat - případné složité vracení,...
našel jsem řešení, které mi vyhovuje mnohem více a je na USB:
EDIROL M-16DX

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 28 úno 2009 14:35

OK, tvoje vec, hlavne ze ti to funguje.
Ale s tou cenou se pletes, manhattan mercury stoji 30USD, ty belkiny se daji sehnat od 50USD.

mONOGRAm
Příspěvky: 993
Registrován: 16 úno 2005 16:42

Re: znáte fungující PCMCIA Firewire řadič?

Příspěvek od mONOGRAm » 31 črc 2009 14:56

super, tema existujuca, pytam sa teda, ci bude stacit takyto obycajny radic - http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=7772853 - na prepojenie stareho dell-a /latitude 620 tusim/ s novou motu 828 mkIII.
alebo iny aktualny tip - najlepsie overeny? vdaka za kazdu napomocnu radu.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: znáte fungující PCMCIA Firewire řadič?

Příspěvek od kexik » 31 črc 2009 15:04

to ma NEC chip, to je ten snad najproblemovejsi vobec

mONOGRAm
Příspěvky: 993
Registrován: 16 úno 2005 16:42

Re: znáte fungující PCMCIA Firewire řadič?

Příspěvek od mONOGRAm » 31 črc 2009 20:08

tak aky radis, kexik? ozaj nemam prehlad, bud. tyzden mi ma dojst karta a tak to potrebujem poriesit vcelku friško.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: znáte fungující PCMCIA Firewire řadič?

Příspěvek od kexik » 01 srp 2009 13:12

alza ma nejake kouwelly, nikde som o nich nezistil nic ale vacsina kouwellov/lycomov ma TI chip. tak sa spolahnut na statistiku... nic lepsie ma nenapada

mONOGRAm
Příspěvky: 993
Registrován: 16 úno 2005 16:42

Re: znáte fungující PCMCIA Firewire řadič?

Příspěvek od mONOGRAm » 01 srp 2009 14:11

za taky rozdiel v cene je funkcnost povinna. dik. skusim.

Odpovědět