Zoom R 24

Interní a externí zvuková rozhraní
Odpovědět
kos99
Příspěvky: 8
Registrován: 03 led 2014 11:47

Zoom R 24

Příspěvek od kos99 » 03 led 2014 12:01

studio a zvukovka v jednom
problém následující nedaží se mi připojit zooma tam aby fungoval jako zvukovka mám ho už více jak dva roky co chci vše s ním udělám ale udělat z nej zvukovou kartu jaksi ani náhodou vždy skončím s modrou obrazovkou :( skoušel to nezávisle i kolega na jiném Pc o dost lepe vybaveném ale následoval ten samí scenář
máte měkdo ten to Zoom ? a řešil někdo podobný problém ???


dík

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: Zoom R 24

Příspěvek od biscuit » 03 led 2014 12:05

nepises nic o svem pc (chipset), ktere ti vyhazuje bsod. taky jsi nezminil, zda pouzivas posledni driver a zda jsi spravne volil 32 nebo 64b. to same u kolegy, ktery to Zkousel a nastal ten samY scenar ;-)

http://www.zoom.co.jp/downloads/r24/software/

jazzym
Příspěvky: 922
Registrován: 15 črc 2013 23:34

Re: Zoom R 24

Příspěvek od jazzym » 03 led 2014 16:12

pozri si aku máš verziu firmware , a skontroluj či neexistuje novšia .. niekde na zoom stranke su popisane aj problemy ktore robili predchadzajuce verzie ..no vačšinou to nebolo nič vážne.

ja mam zoom R16 , ale len par mesiacov . zatial ho použivam vyhradne stand alone , len raz ked som inštaloval Cubase le 4 tak som skusil zvukovku , ale zatial sa mi podarilo len 2in 2out .ale neriešil som viac či pojde aj 8in , nechal som si to na neskor

normalne som nainštaloval ovadače zoomu R16 a legalizoval s nim Cubase ,.. .ukazali sa mi vo volbe driverov a hotovka .. 8)
Ked pridem domov asi pozajtra vyskušam 8in/2out :roll:

edit: ja pouzivam WIN XP

kos99
Příspěvky: 8
Registrován: 03 led 2014 11:47

Re: Zoom R 24

Příspěvek od kos99 » 04 led 2014 15:31

PC mam AMD dual core 3800+ DDR 4GB na 64b
kolega měl Intel pentium čtyř jádro přesně nevím DDR 8GB, 64b
ovladače naprosto aktualní od zooma v danou dobu
a zkoušeno na Cubase LE ale i na Cubase 5

jazzym
Příspěvky: 922
Registrován: 15 črc 2013 23:34

Re: Zoom R 24

Příspěvek od jazzym » 05 led 2014 03:00

kos99 píše:ovladače naprosto aktualní od zooma v danou dobu
čo znamena v danu dobu ?

Version 1.4.0
Released as following bug fix on April 20121.
Unable to use the driver wtith 32bit Plugin or DAW Softwares sometimes.

http://www.zoom.co.jp/downloads/r24/manual/

kos99
Příspěvky: 8
Registrován: 03 led 2014 11:47

Re: Zoom R 24

Příspěvek od kos99 » 06 led 2014 20:03

no v danou chvíli co byla na internetu nejnovější verze a kontroloval jsem to nic se nezměnilo

dclvmen
Příspěvky: 4
Registrován: 30 led 2014 23:07

Re: Zoom R 24

Příspěvek od dclvmen » 30 čer 2015 01:28

jazzym píše:pozri si aku máš verziu firmware , a skontroluj či neexistuje novšia .. niekde na zoom stranke su popisane aj problemy ktore robili predchadzajuce verzie ..no vačšinou to nebolo nič vážne.

ja mam zoom R16 , ale len par mesiacov . zatial ho použivam vyhradne stand alone , len raz ked som inštaloval Cubase le 4 tak som skusil zvukovku , ale zatial sa mi podarilo len 2in 2out .ale neriešil som viac či pojde aj 8in , nechal som si to na neskor

normalne som nainštaloval ovadače zoomu R16 a legalizoval s nim Cubase ,.. .ukazali sa mi vo volbe driverov a hotovka .. 8)
Ked pridem domov asi pozajtra vyskušam 8in/2out :roll:

edit: ja pouzivam WIN XP
Ahoj vím, že tu téma nějakou dobu je. Nicméně uvažuji o R16 a zajímalo by mě zda v režimu USB tedy skrz DAW funguje 8in2out. Diky za odpověď. Je to pro mě prijorita. Přeci jen je pro mě DAW uživatelsky více přátelský a na live s tím nepočítám.

jammix
Příspěvky: 220
Registrován: 02 črc 2015 23:10

Re: Zoom R 24

Příspěvek od jammix » 03 črc 2015 12:36

viem že to to je o R24 ale R16 su na podobnom principe dokonca parovatelne synchronizovatelne medzi sebou. Moju R16 sa mi podarilo dvakrat obliať , raz kávou druhykrat vinom s kolou, rozobral som ju ale trikrát, lebo mi ostali tlačitka ešte dosť lepkave :D
posledne som trochu nafotil keby niekoho zaujmalo ako to vyzera z vnutra. http://picsurge.com/QdxjZU

8in/2out cez USB v DAW samozrejme funguje , ak nebudu všetky vstupy hned aktivne treba ich v nastaveni DAW nejak pridat vytvoriť ..už nepamatam ako sa mi to podarilo ale podarilo sa.

Odpovědět