Zdravim vsechny, potreboval bych poradit co za zvukarnu ke sluchatkum sennheiser HD 555 na poslouchani hudby. Cenovej strop je okolo 3500,- s dph. Prechazim ze SB Live! 5.1. Ma to podminku, 'melo by' to mit analog vystup na 5.1 repro (creative inspire 5300). Na kvalite vystupu na repro mi nezalezi, jsou to smejdy a na hry to staci. Jde mi o to co pujde do tech sennu, takze aspon 1xstereo vystup ve 'vyborne' kvalite. Jeden clovek mi radil, ze M-Audio Revolution 5.1 je good. Pomalu se zacinam smirovat s tim, ze budu porizovat zesak na ty sluchatka, neni tu vsak nekdo, kdo by vedel, jak je to s tim sluchatkovym vystupem na tom M-Audiu (hlasitost,kvalita..)? Jinak se mi moc nechce furt prehazovat vystup repro/sluchatka (repro nema vystup na sluchatka a stejne by to byl smejd), ale jestli to bude nutny, budu prehazovat. Jsem i ochoten provozovat 2 zvukovky, jestli je to mozne. Jednu (Live!) na game, filmy5.1, druhou jen music. Nebyly by problemy? Co vy na to? Jeste otazky, ma smysl nova zvukarna, nejsem moc narocnej

? ..a pls nekamenujte me tu za tu slohovou praci