Jsem zoufalý a už nevím co s tímhle problémem dělat.
Když mám zaplej Power Core ve FireWire, stává se dost často, že se vypne zvuk z ničehonic, zvukovka ale nikoli. Na noťasu mám 3 USB + jedno kombinovaný se satou a jednu 1394 FireWire, ve který mám PowerCore.
Obsazený mám uplně všechno. Dost často se stává, že když připojuju PoweCore do 1394, tak to "vyskratuje" USBčka nebo co a jakoby je to vypne, ale na hrozně malou chvilku (ani nebliknou ledky). Někdy se to stane, někdy ne, 1394ku mám na noťasu přirozeně malou a špatně se do toho trefuje a všiml jsem si nepatrnejch jiskřiček. Pak jsem si sahnul na přípojku a portu na notebooku prstem zároveň a zjistil jsem, že skrze firewire teče až překvapivě velkej proud. Devíti voltová baterie mi prst neprobrní, tohle jo...
Nicméně, když mám štěstí, tak se při připojení zvukovka "nevypne" a jede dál i se zvukem. Když mám smůlu, jakoby se vypne.
Prostě se stane to, že ledky a tohle všechno běží, ale vypne se zvuk a nefunguje výstup a vstup midi. V Cubase ani ve winampu v týhle chvíli, když se to stane, neslyšim vůbec nic. Jenom když přepnu na odposlech analogovejch vstupů a zahraju něco na synťáku.
Musim zvukovku vypnout a znova zapnout, aby se chytla. Nic jinýho nepomáhá. Tohle se bohužel stává pak i při práci. Nemá to žádnej pravidelnej průběh, což mě znepokojuje ještě víc. Prostě to hraje a z ničeho nic se to vypne. Nemusim zmáčknout vůbec nic. Prostě zvukovka jakoby jede, ale neleze z ní ani hovno.

Je možný, že když mám obsazený všechny 4 USBčka (klávesnice, myš, externí disk, zvukovka) a FireWire, že to notebook prostě nestíhá napájet? Do PoCo teče vlastní šťáva ze sítě, tak to noťas nijak nevysává. Vážně nevim co s tim a mám chuť to všechno vzít a hodit to z okna ven!

Nebo jsem tu zvukovku nějak načal tim, že připojuju PoCo? Mám si koupit 500mA 9V zdroj ke zvukovce?
Nechci kvůli ty sra*ce kupovat nic zbytečně (M-Audio Fast Track Pro)..
1) Do PoCo FireWire kabelu teče nějakym způsobem proud co nemá a vypníná mi to ty USBčka
2) Nějakej problém s ovladačema PoCo vs Zvukovka (nemyslim si)
3) Noťas nestíhá napájet všechny připojený zařízení.
4) Je tam nějaký přetížení.
Jediný tohle mě napadá.