zvukovka M - Audio ProFire 610- praskání

Interní a externí zvuková rozhraní
Odpovědět
Uživatelský avatar
303
Příspěvky: 220
Registrován: 20 led 2010 18:16

zvukovka M - Audio ProFire 610- praskání

Příspěvek od 303 »

Moje nová karta m-audio profire610 mi dělá to že když cokoliv nahraju tak v tom brutálně praská . Teďkon jsem to zkoušel na jiném pc a tam to nedělá.Nastavení bylo stejné jako u mne tak nechápu... teda akorát na tom druhém pc sem to propojoval přes 6pin fireware ale to by na to nemnělo mít vliv si myslim ...nevíte někdo čím by to mohlo být ..to praskání ?Jedu na Windows xp sp 3.Počítač je dual core pentium kterej stíhá normalně teměř vše tak fakt nevim..budu rád za každou radu ..sem z toho už hotovej 2 dny to nastavuju a nic..přinejhoršim mně napadá este sformátovat pc :|

Uživatelský avatar
mando
Příspěvky: 372
Registrován: 13 srp 2008 09:29

Re: zvukovka M - Audio ProFire 610- praskání

Příspěvek od mando »

skus zvacsit buffer / latenciu

Uživatelský avatar
303
Příspěvky: 220
Registrován: 20 led 2010 18:16

Re: zvukovka M - Audio ProFire 610- praskání

Příspěvek od 303 »

todle všechno jsem už zkoušel ..a nic ..estě mně napada přeinstalovat Cubase

Uživatelský avatar
303
Příspěvky: 220
Registrován: 20 led 2010 18:16

Re: zvukovka M - Audio ProFire 610- praskání

Příspěvek od 303 »

midi jede taky normalně- 2 ms odezva a vše běží ,akorát to audio praská dyž nahraju jinak se to tváří good

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: zvukovka M - Audio ProFire 610- praskání

Příspěvek od kexik »

ak to na inom pc nepraskalo, tak
1. v power settings nastav preset always on a vypni skalovanie vykonu cpu (mozno v biose)
2. ako defaultny zvuk windows si nastav internu zvukovku laptopu a nie m-audio (VELMI DOLEZITE)

Uživatelský avatar
303
Příspěvky: 220
Registrován: 20 led 2010 18:16

Re: zvukovka M - Audio ProFire 610- praskání

Příspěvek od 303 »

Tak jsem zjistil , že si nejspíš nerozumí zvukovka s chipsetem mého FireWire portu (základní deska ASUS P5K PRO) poněvadž formát pc nepomohl.Vypadá to, že to bude chtít zakoupit FireWire externí pci kartu s chipsetem TI

szuwoo
Příspěvky: 39
Registrován: 14 úno 2009 22:34

Re: zvukovka M - Audio ProFire 610- praskání

Příspěvek od szuwoo »

podobnu zvukovku FW 410 som prevadzkoval na notase sony vaio s tym istym problemom, pod vistou aj w7 cez fw priamo v notebooku, potom som ju zacal poziuvat na pc pripojenu cez pci fw radic s ti cipom a praskanie prestalo.takze to bude zrejme problem dosky.

edit:ten notas mal tiez radic s ti cipom.

Uživatelský avatar
303
Příspěvky: 220
Registrován: 20 led 2010 18:16

Re: zvukovka M - Audio ProFire 610- praskání

Příspěvek od 303 »

Tak vše vyřešil malinkej ext. pci fw řadič s chipsetem TI .Kdyby mněl někdo stejnej problem s fw kartama od M-AUDIO ..tak chipset TEXAS INSTRUMENT asi teda nejlíp na externim řadiči podle toho co píše Szuvoo .

Uživatelský avatar
romano
Příspěvky: 37
Registrován: 02 pro 2005 19:02

Re: zvukovka M - Audio ProFire 610- praskání

Příspěvek od romano »

Používám M Audio FireWire Solo. Při produkci z jakéhokoliv softwéru se občas ozývalo praskání, podobné praskání gramofonové desky. I při nahrávání.

Vyřešilo to: start - settings - network connection - WIFI disabled

Odpovědět