zvukovka M - Audio ProFire 610- praskání
zvukovka M - Audio ProFire 610- praskání
Moje nová karta m-audio profire610 mi dělá to že když cokoliv nahraju tak v tom brutálně praská . Teďkon jsem to zkoušel na jiném pc a tam to nedělá.Nastavení bylo stejné jako u mne tak nechápu... teda akorát na tom druhém pc sem to propojoval přes 6pin fireware ale to by na to nemnělo mít vliv si myslim ...nevíte někdo čím by to mohlo být ..to praskání ?Jedu na Windows xp sp 3.Počítač je dual core pentium kterej stíhá normalně teměř vše tak fakt nevim..budu rád za každou radu ..sem z toho už hotovej 2 dny to nastavuju a nic..přinejhoršim mně napadá este sformátovat pc 

Re: zvukovka M - Audio ProFire 610- praskání
skus zvacsit buffer / latenciu
todle všechno jsem už zkoušel ..a nic ..estě mně napada přeinstalovat Cubase
midi jede taky normalně- 2 ms odezva a vše běží ,akorát to audio praská dyž nahraju jinak se to tváří good
ak to na inom pc nepraskalo, tak
1. v power settings nastav preset always on a vypni skalovanie vykonu cpu (mozno v biose)
2. ako defaultny zvuk windows si nastav internu zvukovku laptopu a nie m-audio (VELMI DOLEZITE)
1. v power settings nastav preset always on a vypni skalovanie vykonu cpu (mozno v biose)
2. ako defaultny zvuk windows si nastav internu zvukovku laptopu a nie m-audio (VELMI DOLEZITE)
Tak jsem zjistil , že si nejspíš nerozumí zvukovka s chipsetem mého FireWire portu (základní deska ASUS P5K PRO) poněvadž formát pc nepomohl.Vypadá to, že to bude chtít zakoupit FireWire externí pci kartu s chipsetem TI
podobnu zvukovku FW 410 som prevadzkoval na notase sony vaio s tym istym problemom, pod vistou aj w7 cez fw priamo v notebooku, potom som ju zacal poziuvat na pc pripojenu cez pci fw radic s ti cipom a praskanie prestalo.takze to bude zrejme problem dosky.
edit:ten notas mal tiez radic s ti cipom.
edit:ten notas mal tiez radic s ti cipom.
Tak vše vyřešil malinkej ext. pci fw řadič s chipsetem TI .Kdyby mněl někdo stejnej problem s fw kartama od M-AUDIO ..tak chipset TEXAS INSTRUMENT asi teda nejlíp na externim řadiči podle toho co píše Szuvoo .
Používám M Audio FireWire Solo. Při produkci z jakéhokoliv softwéru se občas ozývalo praskání, podobné praskání gramofonové desky. I při nahrávání.
Vyřešilo to: start - settings - network connection - WIFI disabled
Vyřešilo to: start - settings - network connection - WIFI disabled