zvukovka M-Audio ProFire 610 problém s ovladači v Cubase 5

Interní a externí zvuková rozhraní
Odpovědět
Uživatelský avatar
303
Příspěvky: 217
Registrován: 20 led 2010 18:16

zvukovka M-Audio ProFire 610 problém s ovladači v Cubase 5

Příspěvek od 303 » 31 kvě 2010 21:49

Zdravím,chtěl jsem se optat jestli nikdo nemáte zkušenosti s touto zvukovkou- M-Audio ProFire 610 ve spojení s Cubase 5 . Asio driwer ( m-audio control panel )mi v Cubase vždy najede na 44.1kHz a nejde to změnit...nastavení na ovladači je zamrzlí na tejdle hodnotě , což je hrozně málo , karta má umět na převodníkách až 192kHz , navíc sem pokusně nahrál synth tedy na 44.1 kHz a neskutečně v tom praskalo ... nechápu... přitom napřiklad v Reasonu mužu nastavit vše bezbroblémů, ale zase nenahrává auodio hmmm tak nevim... příde mi blbost že takováto karta poběží v Cubase 5 pouze na 44,1kHz když jí inzerujou jako profesionální .

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: zvukovka M-Audio ProFire 610 problém s ovladači v Cubase 5

Příspěvek od pavlii » 31 kvě 2010 22:05

Mám soukromý tip :wink: používáš tu zvukovku i ve Windows (pro běžné systémové zvuky a multimédia). To je to první, co bych rozhodně zrušil. Případně jsem se už setkal i s tím, že měnit S/R lze jen PŘED spuštěním DAW v Control Panelu.

P.

Uživatelský avatar
303
Příspěvky: 217
Registrován: 20 led 2010 18:16

Re: zvukovka M-Audio ProFire 610 problém s ovladači v Cubase 5

Příspěvek od 303 » 31 kvě 2010 22:36

pavlii: nastavovat driver před spuštěním DAW jsem zkoušel ..bohužel vždy jakmile naběhne Cubase tak se to ihned degraduje na zmíněných 44,1 kHz. Ona je na tom ovladači ještě položka BUFER SIZE nastavená na hodnotě 256 tak mam podezření jestly to neni tim , ale je to taky zamrzlí :-( hmmm a furt v tom praská jak nahraju audio ..přitom midi stopy hrajou normalně v pohodě ukazatel vytížení Vst neni ani za čtvrtkou ..

Martas
Příspěvky: 40
Registrován: 25 srp 2009 22:51

Re: zvukovka M-Audio ProFire 610 problém s ovladači v Cubase 5

Příspěvek od Martas » 01 čer 2010 00:44

zdravim, zkus nastavit frekvenci primo v Cubase projektu. Ted ho nemam poruce, tak to nemuzu vyzkouset. Je to pod zalozkou Project myslim ze az dole...
M.

Uživatelský avatar
303
Příspěvky: 217
Registrován: 20 led 2010 18:16

Re: zvukovka M-Audio ProFire 610 problém s ovladači v Cubase 5

Příspěvek od 303 » 01 čer 2010 05:59

v záložce project to jde změnit koukam ...mmmm dokonce se to přeplo i na control panelu , ale jde nastavit max 96kHz..divný

Martas
Příspěvky: 40
Registrován: 25 srp 2009 22:51

Re: zvukovka M-Audio ProFire 610 problém s ovladači v Cubase 5

Příspěvek od Martas » 01 čer 2010 09:57

24 bit?

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: zvukovka M-Audio ProFire 610 problém s ovladači v Cubase 5

Příspěvek od kexik » 01 čer 2010 16:54

mozno si staci precitat na pixli akuze maximalnu samplovacku podporuje cubase ;)

Uživatelský avatar
303
Příspěvky: 217
Registrován: 20 led 2010 18:16

Re: zvukovka M-Audio ProFire 610 problém s ovladači v Cubase 5

Příspěvek od 303 » 01 čer 2010 20:11

ok toto tema ukončim ..saplovačka lze měnit jak radí Martas- funguje to .

Martas
Příspěvky: 40
Registrován: 25 srp 2009 22:51

Re: zvukovka M-Audio ProFire 610 problém s ovladači v Cubase 5

Příspěvek od Martas » 01 čer 2010 23:47

neni zac...M.

Odpovědět