Zvukovka pro domácí nahrávání
Re: Zvukovka pro domácí nahrávání
Podle mě sis ten M-Audio Fast Track C400 vybral dobře. Za tu cenu je to výtečné.
Saffire 6 a je dobra karta. Pokial Ti staci pocet vstupov/vystupov, nebal by som sa jej. Alebo potom ten fast track.
V pondělí si jdu pro Alesis iO4, snad mi bude vyhovovat..
Tak se zvukovkou jsem plně spokojen
. Jen bych měl otázku..V panelu ASIO4ALL mám k dispozici pouze 2 vstupy, můžu nahrávat ze všech čtyřech vstupů, nebo to jde pouze ze dvou ?

Nepouzivej asio4all, ale asio driver ty zvukovky.
No jakože postupoval jsem podle manuálu do Cubase, a tam se nastavuje ASIO4ALL..Až dojedu domů, tak se tam ještě podívám..
E-e...Alesis pro tyhle zvukovky, pokud vím, nenabízí nativní ovladač; pouze ASIO4ALL (taky to tak píšou i na svém webu). Nicméně pokud to zvukovka má umět, měl by tuto možnost nabízet i ASIO4ALL ovladač.
K diskusi tu ale ovšem je ovladač pro OS (WDM typ), na kterém je ASIO4ALL postaven. Dovedu si velice dobře představit situaci, že není-li nainstalován proprietární WDM ovladač od výrobce, ale Windows si nějaký vyberou samy ze svých zásob, nebudou více jak 2 vstupy k dispozici. Pak platí to, co napsal Kermit - čili stáhnout a nainstalovat systémový ovladač od výrobce; pak by ASIO4ALL mělo nabízet plnou konfiguraci.
P.
K diskusi tu ale ovšem je ovladač pro OS (WDM typ), na kterém je ASIO4ALL postaven. Dovedu si velice dobře představit situaci, že není-li nainstalován proprietární WDM ovladač od výrobce, ale Windows si nějaký vyberou samy ze svých zásob, nebudou více jak 2 vstupy k dispozici. Pak platí to, co napsal Kermit - čili stáhnout a nainstalovat systémový ovladač od výrobce; pak by ASIO4ALL mělo nabízet plnou konfiguraci.
P.
Aha tak sorry za zmatky, netusil jsem, ze Alesis k ty karte nedodava svuj ASIO driver :/
tahle zvukovka má 4 kanály audia jen při 16 bitech, při 24 bitech umí jen dva kanály...
viz vlastnosti třeba tady na tomhle odkazu:
http://www.audiotek.cz/product-47411-alesis-io4
viz vlastnosti třeba tady na tomhle odkazu:
http://www.audiotek.cz/product-47411-alesis-io4
BM15A, 1616m, k2500R, triton extreme88, oasys pci, BK-7m, 03R/W, DX7, QS+piano, balíky IK Multimedia a NI, SPL channel one