Zvukovka s 3 ADAT in/out (24 kanalu in/out)
Zvukovka s 3 ADAT in/out (24 kanalu in/out)
Ahoj... Schanim zvukovku s 3 ADAT IN/OUT tedy s 24 kanaly in/out..
Chtel bych se poptat jestli je jina moznost volby nez RME digiface...
Chci to k yamaze 0196v2... dik
Chtel bych se poptat jestli je jina moznost volby nez RME digiface...
Chci to k yamaze 0196v2... dik
http://www.m-audio.com/products/en_us/P ... -main.html
A samozřejmě RME 9652, což je IMHO lepší volba, než digiface.
A samozřejmě RME 9652, což je IMHO lepší volba, než digiface.
Ctirad: dk moc... ja sem zapomel uvest ze to bude k notebooku..
ta m-audio nevypada spatne ale myslim ze ta RME digiface bude stabinejsi... jediny co mne u ni stve ze je PCMCIA tim mi zabere misto pro rozsireni USBcek skoda ze neni Firewire....
Nevite nekdo jaky je rozdil mezi PCMCIA a ExpressCard slot....
Chtel bych poridit casem novej notas a ty maj ExpressCard slot a ta RME je PCMCIA 2... jestli to neni kompatibilni tak je to do budoucna celkem naprd ta RME digiface...
ta m-audio nevypada spatne ale myslim ze ta RME digiface bude stabinejsi... jediny co mne u ni stve ze je PCMCIA tim mi zabere misto pro rozsireni USBcek skoda ze neni Firewire....
Nevite nekdo jaky je rozdil mezi PCMCIA a ExpressCard slot....
Chtel bych poridit casem novej notas a ty maj ExpressCard slot a ta RME je PCMCIA 2... jestli to neni kompatibilni tak je to do budoucna celkem naprd ta RME digiface...
Je fakt ze uz to jde prez dalsi zarizeni ktery urcite nejakym zpusobem data prevadi, takze je to otazka jestli to pojede vse jak ma a hlave jestli se na to bude dat spolehnout.
A muze byt zvukovy rozdil mezi adat zvukovkama?.. tam je to taky vlastne prevodnik sic digitalni, ale je.. Jestli je to neco na zpusob SPDIF tak tam rozdily urcite budou... co myslite...???
jeste se zkusim poptat jestli RME neplanujou udelat ExpressCard.. jako ze myslim ze by meli
A muze byt zvukovy rozdil mezi adat zvukovkama?.. tam je to taky vlastne prevodnik sic digitalni, ale je.. Jestli je to neco na zpusob SPDIF tak tam rozdily urcite budou... co myslite...???
jeste se zkusim poptat jestli RME neplanujou udelat ExpressCard.. jako ze myslim ze by meli
S Digiface i Profire mám bohaté zkušenosti. Obojí je v pohodě, i M-Audio je slušně řešené včetně driveru. Hlavní funkční rozdíl mezi Digiface a Profire LB je v tom, že Digiiface má kompletně a geniálně řešený zero latency routing kanálů přes aplikaci Total Mix, u profire není vůbec možnost nějak směrovat kanály. Prostě je to natvrdo 1:1, takže veškerý případný řešeníá submixů, odposlechů atd. jeduině přes DAW software. Ale většině lidí to asi stačí, takže pokud toto není problém, jdi klidně do Profire.