neviete mi poradit VST kde by boli taketo zvuky ? mám na mysli classic funk, electro funk z 80.tych rokov. Niečo takéto :
konkrétne tá basa a synth

toto je asi najpreflaknejsi arp aky existuje od uvedenia Yamahy CS1x, ta ta taaa.Nino1MOTIF píše: na zaciatku ja synth s apergiom neviete kde taky najst ??
podla mna to nie je typicke arpegiato, ci? nevola sa to "rave/trance gated chord"? zaciatkom a v polovici 90tych rokov to dost ficalodemsky píše: toto je asi najpreflaknejsi arp aky existuje od uvedenia Yamahy CS1x, ta ta taaa.
vsade sa to vola inak, ja tomu hovorim rytmicka fraza, proste drzis ton, kludne aj akord a naprogramovany styl frazy ti to gatuje. v takom FL Studiu to moze byt aj sidechain volume (viem ze nie je to kompresia), napriklad naprogramovana rytmicka sekcia ti gatuje VSTi-cko. Obecne ale napriklad v Zete su to naprogramovane "arpy". A viem si predstavit, ze pri spomalenom BPM to kludne aj zahraju sikovne ruky manualne na rychlej synth-action klaviature.badkick píše:podla mna to nie je typicke arpegiato, ci? nevola sa to "rave/trance gated chord"? zaciatkom a v polovici 90tych rokov to dost ficalodemsky píše: toto je asi najpreflaknejsi arp aky existuje od uvedenia Yamahy CS1x, ta ta taaa.