Akai s 3000xl

Vše okolo samplů, samplerů nebo zvuků/programů pro syntetizátory
Odpovědět
jakubmusic
Příspěvky: 4
Registrován: 08 led 2013 12:01

Akai s 3000xl

Příspěvek od jakubmusic » 08 led 2013 12:04

Dobrý den, koupil jsem sampler s3000xl a mám problém načítat samply z CD SCSI mechaniky, nevíte jaké se mačkají tlačítka pro naloadování zvuku do sampleru? Mělo by to asi být podobné u všech akai. Děkuji Jakub

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21308
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Akai s 3000xl

Příspěvek od Pytkin » 08 led 2013 12:21

das load .. ale musis si nastavit IDcko najprv ..

jakubmusic
Příspěvky: 4
Registrován: 08 led 2013 12:01

Re: Akai s 3000xl

Příspěvek od jakubmusic » 09 led 2013 12:53

load samozřejmě dávám, ale ID se mě snad ani nehlásí

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21308
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Akai s 3000xl

Příspěvek od Pytkin » 09 led 2013 12:55

a nastavil si spravne ?

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Re: Akai s 3000xl

Příspěvek od a.tom.x » 09 led 2013 13:24

No to už tady dlouho nebylo :)

- Máš CD-ROM zaterminovanou?
- najdeš v disk menu pod nějakým ID tu CD-ROMku?
- Má ta S3000XL interní disk (třeba na stejném ID jako CD-ROMka)?
- Je to CD v mechanice Akai S1000/3000
- Je ta CD-ROM kompatibilní s Akaiem (ne všechny fungují)
- Co to dělá po startu (nepíše to něco jako Disk Mount Problem) - pak je buď blbej kabel, CD-ROM nebo shořela pojistka na SCSI (dá se snadno vyměnit)
- Máš to ptopojený SCSI kabelem?

- .... zapoměl jsem ještě na něco?
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
ReaktoplazmAR
Příspěvky: 2271
Registrován: 04 srp 2008 14:25

Re: Akai s 3000xl

Příspěvek od ReaktoplazmAR » 09 led 2013 13:31

hadam ešte: Aké to je CD ?

jakubmusic
Příspěvky: 4
Registrován: 08 led 2013 12:01

Re: Akai s 3000xl

Příspěvek od jakubmusic » 10 led 2013 12:23

Nevím, co je to zaterminovaná cd rom, propojený kabelem to je, ID to nepíše, CD mechanika by měla být správná.

jakubmusic
Příspěvky: 4
Registrován: 08 led 2013 12:01

Re: Akai s 3000xl

Příspěvek od jakubmusic » 10 led 2013 12:25

disk mount problem to nepíše nebo něco podobného. Údajně to má mít hardisk, alespoň to tvrdí majitel, ale něco to tam o hardisku píše, jako by tam nebyl

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21308
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Akai s 3000xl

Příspěvek od Pytkin » 10 led 2013 13:25

musis si zmenit ID aby si prepol na harddisk .. nastuduj si napred veci o SCSI ..

aaagul45
Příspěvky: 1
Registrován: 22 pro 2014 06:02

Re: Akai s 3000xl

Příspěvek od aaagul45 » 22 pro 2014 06:30

a nastavil si spravne ???
We are the leading the world in providing best Dumps - 70-412 gre and braindumps.com 1z0-899 prep solutions. Our incredible offers for nova and www.ku.edu gedare accessible at Florida National University

Odpovědět