na hulváta
prosím pomozte, kde můžu stahovat české acapelly. kdybych nějakou dokázal zremixovat dobře, stejně bych zakoupil, díky
české acapelly
- jsem.devka
Re: české acapelly
myslim že nějaká taková stránka existuje, dokonce tam byly acapelly evy a vaška... sice to znělo dost XG-ově, takže je možné že to někdo jenom přehrál a zapsal do MID, ale who knows. MIDI se stále používá i ve vědeckých pracovištích, holt je to komunikační věc ze 70 let, která pořád fachá - a už dávno se nepoužívá jen pro "zvukové eventy"
kdybys to nesehnal, za malý úplatek přehraju
a pokud si to myslel s těma a capellama vážně, tak to jedině napsat producentovi, autorovi, textaři, nebo použít elektrozoňáckou alchymii na odbourávání nestejných stereo-složek, zpěv je většinou mono a když stereo, tak je to sendovská práce a delayova břitva
kdybys to nesehnal, za malý úplatek přehraju
a pokud si to myslel s těma a capellama vážně, tak to jedině napsat producentovi, autorovi, textaři, nebo použít elektrozoňáckou alchymii na odbourávání nestejných stereo-složek, zpěv je většinou mono a když stereo, tak je to sendovská práce a delayova břitva

- jsem.devka
Fractal: Nepopisuješ v tom prvním odstavci spíš instrumentálky?
- jsem.devka
jak říkám, musis se optat producenta, nebo toho kdo drží autorská práva, radi ti to na remiks daj
jo, myslel jsem ze si pan devka delá sranduBacon píše:Fractal: Nepopisuješ v tom prvním odstavci spíš instrumentálky?