Zdravím.Nakrmil jsem si můj oblíbený syntezátor Sytrus potřebnýma presetama za což děkuji tomuto fóru a už prahnu po novém,stejně nenáročném na procesor a RAMku,podobnému syntíku.Jestli můžete doporučit podobný syntezátor jako sytrus,budu velmi rád.Pracuji v FL Studiu.Děkuji.
ten sytrus ma milo prekvapil, nie je to sice ani zdaleka FM synteza a ani VA, ale niektore veci su tam velmi slusne. tak chlape snaz sa vydolovat z toho co to da, nepouzivaj to co vsetci ostatni
sytrus patri k tym lepsim synthom (teda sytrus2), ma velmi dobre spravene filter napr. (aj ked na rob papen predator nema, ten kope najvyssiu ligu aj medzi HW filtrami).
a btw. prave ak chces nejaky synth z dobrym (vlastne fantastickym) zvukom ale v podstate jednoduchou (az primitivnou:) architekturou tak doporucujem prave ten Predator. podla mna zvukovo momentalne bezkonkurencna spicka medzi SW (vlastne ako som pisal on by sadol aj medzi spicku VA medzi hardwarom), ale pritom je to uplne jednoduchy
prehladny 3 oscilatorovy VA (virtual analog) synth ... sytrus je predsa len uz pre trosku "skusenejsich" vzhladom na mnozsvtov nastavovatok, moznosti, komplexny modulation matrix atd ...
Tak jsem si nainstaloval predator a musím uznat že zvuky jsou vynikající.Akorát ty hejblátka jsou pro mně španělská vesnice.Náročné na procesor a ramku je v celku velmi dobré.Díky za radu.
macek - prestuduj si manual... ver tomu ze pochopit co tie "hejblatka" robia bude pre teba velky prinos ... plus oboznamis sa s vseobecne platnymi zasadami VA synthov - totizto co sa naucis s nim plati pri drvivej vacsine podobnych synthov
Skvělá hračička ten predátor,do pozdních hodin jsem si hrál a kombinoval,možnosti jsou opravdu obrovské.Už jsem si chtěl jít lehnout když tu náhle jsem objevil pro mně do teď neznámý synťík Albino 2....spát sem nešel..sedím u toho do teď..