East West Quantum Leap Symphonic Choirs
East West Quantum Leap Symphonic Choirs
Pokud s touhle knihovnou nekdo delate, rad si zde vymenim nejake zkusenosti. Zejmena s Wordbuilderem, prece jen to je na delsi zkoumani.
Pred par dny jsem je nainstaloval a tady je pro pobaveni zkouska zakladni funkcnosti bez jakychkoliv vetsich uprav.
Volne psani:
Kocka leze dirou pes oknem pes oknem nebude-li prset nezmoknem
kockaleze
Prednastavena latinska fraze:
Gloria in excelsis deo
gloria
Pred par dny jsem je nainstaloval a tady je pro pobaveni zkouska zakladni funkcnosti bez jakychkoliv vetsich uprav.
Volne psani:
Kocka leze dirou pes oknem pes oknem nebude-li prset nezmoknem
kockaleze
Prednastavena latinska fraze:
Gloria in excelsis deo
gloria
-
adam_kurutz
-
adam_kurutz
-
adam_kurutz
Hehe, mi bylo jasny, ze to vsichni zdrbou:) Panove, napsal sem neco, nijak to neupravoval a zahral kravinu. Kdyz si s tim clovek hraje, tak z toho lezou trochu lepsi veci. Pustte si ukazky z playeru na http://www.soundsonline.com/EastWest-Qu ... W-165.html
Doufam, ze se k tomu casem dostanu...
Doufam, ze se k tomu casem dostanu...
ide o to ze niekto sa o to pokusil, spravil, a su vysledky... druha, tretia atd. verzia budu len lepsie a myslim si ze uz tato verzia je dost vierohodna..fova píše:Sorry, ale me to prijde dost nepovedene a umele znejici.
Muselo by to byt schovane v mixu se spoustou jinych nastroju, abych preslechl vsechny ty nedostatky.
Tak na vyblbnuti mozna, ale tim bych s tim skoncil.
ja si skor myslim ze je to umelecke dielo a rozhodne museli pri tom byt ludia co tomu fakt ze rozumeju..
a ako tu bolo poznamenane, treba s tym vediet robit..
-
Brooklyn / juanita juarez
- Profesionál
to je docela legrace :]
trochu to jde proti zasadam fonetiky (teda terminologicky, ne ve vysledku), kdyz mluvi o 'pitched consonants': consonants nemaji periodickej prubej, nejsou 'pitched'; pitched muze bejt treba zvuk [%u259] (schwa), kterej za konsonantem prirozene vyslovujeme (tj. vowel). (prece jenom mi ten kurs fonetiky k necemu je!)
Word builder
..tak lidicky,mam ho,a dokonca legal,a nejak sa mu nechce,a nedajboze ako rtas plugin v protools na macovi...jaaaaj pomoc!!! nevie niekto poradit,ako ho rozhybat.?
dik,koro
dik,koro
A co mas konkretne za problem? Me to jede v pohode. Co si ted matne vybavuju, tak musis mit nainstalovany dfd extension a pak jeste patch na Word Builder, mozna jeste patch na Kompakt player. Kazdopadne to bylo vsechno napsany na strankach produktu. A pracuje se s tim tak, ze otevres v hostu Symhonic choirs VSTi , v nich nahrajes sbor (bass/sopranos/...) a na midistope, ktera ma na vystupu tenhle instrument do insertu nahrajes Word Builder.
Edit: s RTAS ti bohuzel neporadim.
Edit: s RTAS ti bohuzel neporadim.