podstatnej je ten styl, kterym je to hrany. Vic nez samotnej tembr nastroje. Hlavne to glisando, crescendo a vibrato. Skus si to udelat na nejakym syntaku a dojem bude podobnej. Pokud bys hledal neco s uz hotovyma samplama, tak hledej asi hlavne Duduk a treba v EWQL RA nebo knihovne Origins.
EDIT: duduk samozrejme je dechovej a ne smyccovej nastroj, v te tvoji ukazce bych rek, ze je to mozna nejak navrstvene se smyccema jak to zrovna cloveku sedlo.
Silk je super, tam to ma fakt grády ten nástroj - koukal jsem i na gearslutz atd.
Náhodou nemáte někdo NI Komplete 8 / 9, jestli tam v Kontaktu taky neni tenhle nástroj?
Nechce se mi kupovat Silk za 12k kvůli pár nástrojům, když NI komplete by se mi hodil obecně víc díky všem ostatním synťákům (i ta nová battery je super).
v Kontaktu by Duduk mel byt, akorat nevim jak moc autenticky/zive tam zni. Pokud bys chtel jit do neceho od East West, tak je dobry si pockat na nejakou jejich akci, kterych maj porad spoustu (casto napriklad 1+1 zdarma a podobne).
Aha, no me se libi komplexnost NI Komplete, od Easwest mam Ministry of Rock a Goliath samo na Play enginu.
Tak jsem asi spoustu akci propasl, zkusim si tam od nich nechat posilat novinky. Silk ma fakt super ten Duduk, ale zbytek bych asi nevyuzil.. to spis vyuziju Battery a syntaky. Jinak v bance Kontakt 9 duduk je, ale chtelo by to nekoho, kdo nahraje ukazku.
To bys byl zlatej! Mě teď nikdo nenapadá ze známých, co to má. Je to v těch WORLD instruments - modul v kontaktu a právě je tam přímo Duduk instrument.
Diky za odpoved! V tom silku je taky hodne dobrej, ale vidim to vic na kombinaci Desert winds + Komplete 9.
Preci jen ten Silk stoji 12k a za tu cenu asi nevyuziju vse. Jen doufam, ze Komplete
nebude strela vedle.. me se od nich libi ty Heavyocity Damage bici a samo syntaky.