Free impulzy (nejenom) spring reverbu

Vše okolo samplů, samplerů nebo zvuků/programů pro syntetizátory
Odpovědět
matucha

Free impulzy (nejenom) spring reverbu

Příspěvek od matucha »

Dneska sem stravil den samplovanim impulzu nekterejch svejch HW krabic. Konkretne spring reverbu a jednoho bbd multitap delaye.

Zamer nebyl dosahnout uplny autenticnosti a realisticnosti. Spis jsem se snazil z toho dostat neco pouzitelnyho a charakterovityho. Chtelo to celkem cistit nejaky brumy a piskani, protoze tyhle veci casto nejsou zrovna cisty. Taky bylo potreba dost kreativne fadeoutovat. Ale z toho vysledku mam radost a urcite to budu pouzivat. A abych tak nejak zavrsil ten silenej 2020 nejakym dobrym skutkem, tak to sem davam volne ke stazeni.

https://www.dropbox.com/sh/f0xplxq9r8ds ... b59fa?dl=0

(ten odkaz tam nebude navzdycky, takze raci tahejte driv nez pozdejc)

Obsahem je:

Roland RE201
ROland RE501
Korg GR1
AKG BX25
Dynacord VRS23

U Rolandu melo celkem vliv jak jsem to do toho nakrmil, cim vic nahlas, tim to bylo temnejsi.

Zkusil jsem taky nahrat impulzy ciste pasku. Samozrejme ze to vubec neudela emulaci pasku, ale muze to bejt uzitecnej filtr na digitalni echa nebo treba jako specialni efekt do postprodukce.

Kupodivu ten multitap "reverb mod" z Dynacordu VRS23 jako impulz funguje moc pekne. Teda aspon me to bavi. Neni to uplne charakterem stejny jako HW, ale ma to svoje kouzlo.

Tak vse nej do 2020!

Odpovědět