Jaky vyrobce Sample Bank?
Jaky vyrobce Sample Bank?
Jaky je podle vas nejlepsi vyrobce sample bank? Rad bych poridil naky xylofony, vibrafony, marimbu, zvonkohry a pod.
Re: Jaky vyrobce Sample Bank?
Podla mna Eastwest - http://www.soundsonline.com/home.php
potom v pomere cena/vykon asi sonivox http://www.sonivoxmi.com/
potom v pomere cena/vykon asi sonivox http://www.sonivoxmi.com/
EastWest sa mne nepaci .. vydavaju aj kopu sraciek .. Mam radsej Spectrasonics , Ilio , ...
A vidis to, me zas prijde Spectrasonic (mam na mysli: Trillogy, Stylus RMX, Atmosphere) zvukovePytkin píše:EastWest sa mne nepaci .. vydavaju aj kopu sraciek .. Mam radsej Spectrasonics , Ilio , ...
dost uhlazenej, vyvonenej, jakoby necim ochucenej. Taky nemam moc dobry zkusenosti s velkyma bankama jako je Quantum Leap COLOSSUS to mi prijde zvukove taky pribarveny. Nakonec jsem si poridil NI Kontakt 3 s knihovnou, prislo mi to nejprirozenejsi zvuk...ale pokukuju jeste po necem.
jo .. colosus je uplne o hovne .. Kontakt 3 ma super knihovnu .. NI ale neni firma kera vyraba sample ..
teraz si to znova citam .. ide v tejto teme o vyrobcov samplov ? alebo uz o konkretne banky/instrumenty ?
Napada ma ze velmi dobre sample ma Scarbee napriklad .. tych firiem je vela .. Eeast West osobne ale radim medzi tie horsie ..
teraz si to znova citam .. ide v tejto teme o vyrobcov samplov ? alebo uz o konkretne banky/instrumenty ?
Napada ma ze velmi dobre sample ma Scarbee napriklad .. tych firiem je vela .. Eeast West osobne ale radim medzi tie horsie ..
NI je mimo jine firma, ktrea vyrabi samplebanku k sampleru Kontakt, krome symfonicke sekce, ktrea je licencovana od Vieny. EastWest mi vzdycky prisli jako spicka a to co od nich mam mi vzdycky fungovalo dobre. Kdyz od nich koupis nejakej bundle, tak to je i dost solidni pomer cena/vykon.
pharao: btw. jestli mas Kontakt 3 a shanis zvonkohru, tak muzes vyzkouset jednu co jsem doma nasamploval
./post190854.html?hilit=zvonkohra#p190854

Tak som si pozrel zoznam firiem co robi sample .. A musim sa ospravedlnit .. EAST WEST je OK .. Pomylil som si ho so ZERO-G .. To su velke sracky ..
Takze moje oblubene su East West , Ilio, Sampletekk, Scarbee, Sonic Implants, Spectrasonics, YellowTools .. Samozrejme aj Vienna ale to je o inom ..
Takze moje oblubene su East West , Ilio, Sampletekk, Scarbee, Sonic Implants, Spectrasonics, YellowTools .. Samozrejme aj Vienna ale to je o inom ..
Eastwest se mi libi, mrknu schvalne jeste na ty Scarbee.
Amorph: diky za zvonkohru, pekna
Jinak notoricky zname odkazy na vyrobce:
./zvuky-a-samply/sample-labels-odkazy-na-vyrobce-t794.html
Amorph: diky za zvonkohru, pekna

Jinak notoricky zname odkazy na vyrobce:
./zvuky-a-samply/sample-labels-odkazy-na-vyrobce-t794.html
-
pharao:
Na perkusie ktore zhanas je urcite jeden z najlepsich Project SAM (True Strike 1 ma vsetky co si spominal)
Zvlastne ze ich tu moc ludi nepozna, dlhe roky patria medzi orchestralnu spicku so svojimi Brass a True Strike kniznicami a teraz najnovsie so Symphobiou.
Na perkusie ktore zhanas je urcite jeden z najlepsich Project SAM (True Strike 1 ma vsetky co si spominal)
Zvlastne ze ich tu moc ludi nepozna, dlhe roky patria medzi orchestralnu spicku so svojimi Brass a True Strike kniznicami a teraz najnovsie so Symphobiou.